На базі відпочинку «Лани» ледь не втопився 4-річний хлопчик

На базі відпочинку «Лани» ледь не втопився 4-річний хлопчик

У Тиврівському районі під час відпочинку ледь не втопилася дитина. Хлопчика врятував відпочивальник. Тепер чоловік хочуть номінувати на Всеукраїнську акцію "Герой-рятувальник року".

Стався інцидент 3 липня після обіду. 

— Від чергового диспетчера екстреної медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що на базі відпочинку «ЛАНИ» у Тиврівському районі, під час відпочинку у басейні 4-річний хлопчик ледь не потонув, — зазначають у прес-службі рятувальників.

На щастя, дитину врятував один із відпочивальників. Чоловіка, який врятував дитину рятувальниками області буде номіновано на Всеукраїнську акцію "Герой-рятувальник року".

Відео дня

Також минулої доби у селі Суворовське Тульчинського району, в сільському ставку було виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Загиблим виявився 55-річний місцевий житель. Обставини події з’ясовують фахівці поліції.

  • Нещасні випадки з людьми: з початку року зареєстровано – 321 випадок, загинуло – 13 осіб, травмовано – 334 особи, врятовано – 1 особу.

 Рятувальники Вінниччини вкотре застерігають та нагадують правила поведінки на воді:

  • Варто пам’ятати, що основними умовами безпеки є правильний вибір і обладнання місць для купання.
  • Навчання дорослих та дітей плаванню, суворе дотримання правил поведінки під час купання і катання на плавзасобах, постійний контроль за дітьми у воді з боку дорослих.
  • Безпечніше відпочивати на воді у світлу частину доби.
  • Купатися дозволяється в спокійну безвітряну погоду при температурі води не менше +18, повітря не нижче +24.
  • На морі треба завжди зважати на хвилі, які можуть перевернути людину при вході у воду.
  • Не намагайтеся плисти проти хвилі.
  • Варто бути обережними біля водорізів.
  • Не пірнайте з них, бо можна впасти – вони дуже слизькі від водоростей.
  • Не запливайте за буйки!
  • Великою бідою може обернутися пірнання на мілководді або в незнайомих місцях. У таких випадках можливі травми шийного відділу хребта з пошкодженням спинного мозку.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Андрій Тернавський

    Позорище батькам,за дітьми має бути завжди нагляд
  • Оксана Гріщенко

    Похвали  просто замало для героя рятівника, адже він спас життя дитині. Молодчинка. А усім батькам , наглядайте за своїми малечами, бо життя дитини  важливіше за будь що.!
  • Віка Роздобудько

    Куди дивились батьки, позор таким батькам слава богу що дитина жива.
  • Лана Пик

    Родители жарили шашлыки в беседке далеко от бассейна. Ребёнок был со старшим братиком, который прыгал в бассейн с трамплина и недоглядел .мужчина спасший ребёнка просто молодец. Не растерялся. Он не только его вытащил, но и откачал. Мама прибежала только когда ребёнок чуть зашевелился. Но ещё, что страшно, что на бассейне нет спасателя!!!конечно, в первую очередь виноваты родители!!! Но администрации должна выполнять свои обязанности тоже
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up