«Муніципальна поліція» хоче купити лафет для катера за 82 тисячі гривень

«Муніципальна поліція» хоче купити лафет для катера за 82 тисячі гривень
ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ
  • Спочатку купили катер, тепер засіб транспортування до нього.

У вінницькому комунальному підприємстві «Муніципальна поліція» планують придбати лафет для транспортування катера. Відповідний тендер з’явився в п’ятницю, 19 жовтня, у системі закупівель Prozorro.

Лафет хочуть придбати до 1 грудня поточного року, а заплатити за нього готові майже 82 тисячі гривень.

За ці гроші посадовці хочуть купити сам лафет для транспортування катеру типу UMS TUNA 600 PL із системою легкого скидання, стропи кріплення човна до лафета, ручну лебідку, запасне колесо.

Відео дня

Нагадаємо, нещодавно комунальники вже придбали катер UMC TUNA 600 PL майже за 883 тисячі гривень. До цього в прес-службі патрульної поліції Вінницької області розповідали, що планується створення водного патруля, у якому будуть працювати патрульні спільно з «муніципальними поліцейськими»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Наталья

    Катер - по-немецки КОТ

    Задунайский Торонтуй reply Наталья

    А по ангольски БОТ
  • Антон

    Гайовик Василь Олександрович. Як він тільки встигає керувати своїми 7-ма підприємствами і муніципалами на вєліках?

    З.А.Глядач reply Антон

    Де це ви бачили муніципалів на вєліках? В них,здебільшого,таке пузо,що для нього потрібен спеціальний(збільшений) багажник попереду.
  • Антон

    Хто мені скаже, а чому саме бізнесмен є начальником муніципальної поліції? Яких на двох з дружиною задекларував 6 700 000 гривень. А ще скільки він не задекларував... Де результати конкурсу на посаду?

    Женя Иванов reply Антон

    а муниципалка - это КП или ЖЕК, а ЖЕКи нынче частные....вот и бизнес...
  • Anonymous

    Лафет - однозначно потрібно купляти. Я пропоную купити комплект спінінгів, мангал, шампура. Для керівництва потрібен комплект рибацького та мисливського одягу. Люди на яких місто витрачає купу грошей а саме їх керівництво повинно мати змогу не тільки тяжко працювати а й відпочивати.
    Давайте згадаємо рік 2016.
    "Для працівників Муніципальної поліції придбають 8 велосипедів та комплекти безпеки до них: ланцюг захисний, фара білого світла та мигалка задня (фара червоного кольору). Таким чином охорона громадського порядку популяризуватиме велоспорт."
    Я думаю що кожен житель Вінниці зрозумів що покупка велосипедів для "муніціпальної поліції" була "тупим піаром" .  Ми отримали "кращий захист"
    Шановна наша "ВЛАДА", не потрібно розмінюватись на дрібьязок. Українці отримали "справедливу " ціну на газ, проект бюджету на 2019 рік з "чудовими" витратами на силовиків. Не стримуйте свої бажання, не забудьте про форкоп,  премії, подяки.
    Україна має борги? Так  то не проблема на це є середній клас, ( за такої політики це буде ще недовго).  У нас падають літаки?  Нам пишуть про досягнення у армії?
    Це гидко, гидка брехня слуг народу про нові зарплати  військових та нову техніку. Гидко читати про не зовсім ладний вигляд наших пілотів? "Влада"  купу грошей витрачає на муніціпальну поліцію на катери а молоді хлопці здійснюють часи "нолэтов" за власний рахунок.
    Шановні журналісти, чи було у когось бажання спитати як там справи у поліцаїв на велосипедах, задати питання керівнику поліції " а чи не злипнеться у нього від його побажань"? Пан Микита Панасенко, хочеться від Вас журналістики, цікавих питань до влади, у Вас є на це можливість. Навіщо жителі витрачають десятки мільйонів на " цяцю пана Гройсмана з красивою назвою муніціпальна поліція та ситуаційний центр"? Можливо якщо б ці гроші були витрачені на повітряні сили, на модернізацію техніки на польоти молоді ми б зберегли  життя 2 людям і військовий літак за купу грошей, на брехливе розслідування та безліч експертиз?
    Деяких читачів бентежить як виглядає наш пілот, його фізичний стан. Я особисто впевнений що він зробив усе можливе для збереження літака, намагатись врятувати літак до падіння треба мати "сміливість", у нього був досвід, але напевне техніка вела себе дивно. Шановні наші депутати, нам потрібно зрозуміти що народ вже наївся Вашого популізму, що боротись не має не бажання не можливості. Молодь не бачить  себе у вашій моделі суспільства. Що чекає молоду людину після навчання або армія або робота за 4000 грн. Шановні  депутати купляйте лафет, не забудьте  запросити пресу на катер, красиво зловіть рибалку для камери, винесіть постанову десь у 540грн і на цьому ми забудемо  про катер, так як і за велосипеди.. Перепрошую, погарячкував,  не забудемо - місто буле купляти Вам паливо за бюджетні кошти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up