Молочна кухня відкрилася. Який асортимент та маршрути розвезення продукції

Молочна кухня відкрилася. Який асортимент та маршрути розвезення продукції
  • Чому молочна кухня відкрилася на місяць пізніше запланованих термінів 
  • Які зараз діють розцінки на продукцію молочної кухні
  • Коли і на яких вулицях міста службова машина розвозить молочну продукцію для діток

Ремонт молочної кухні розпочався 1 червня і повинен був завершитися 1 липня, але відкрилася вона через місяць, на початку серпня.

Вінничанин Вадим мав звичку купувати на молочній кухні сир та молоко для своєї дитини.

— Ні, ну що це таке? Обіцяли ж ще у перших числах липня відкритися, — обурено розповідає чоловік.

Відео дня
blockquote>

Тим часом, досить швидко заклад вийшов на свої звичайні потужності: 600 порцій на добу.

Володимир Присяжнюк, головний лікар міської лікарні “Центр матері та дитини”, розповів про причини затримки у роботі кухні.

— За період закриття молочної кухні було зроблено ремонт внутрішньої системи каналізації і водозабезпечення, замінені двері та ганок молочної кухні, але це не вплинуло на час відкриття молочної кухні. Те, що молочна кухня запрацювала на місяць пізніше, ніж планувалася — 1 серпня замість 1 липня — пов’язано із проблемами зовнішніх мереж, які йдуть до молочної кухні. У той день, коли кухня мала відкритися, працівники "Водоканалу” якраз ремонтували прорвані труби.

Світлана Стефанкова, заступник директора департаменту охорони здоров’я міськради розповіла, що усі санітарні норми зараз у приміщенні кухні, на Оводова, 7, дотримані.

— Перед відкриттям викликали СЕС для перевірки, були зроблені усі необхідні бактеріологічні дослідження та був проведений аналіз води, — розповіла Світлана Стефанкова журналісту RIA/20minut.

Нагадаємо, видача молочної продукції відбувається за адресою — вулиця Оводова, 7. Молочна кухня працює з 9.00 до 12.00.

— Це платна послуга згідно з рішенням міської ради. Спочатку батьки звертаються за направленням до сімейного лікаря у центр первинної медико-санітарної допомоги за місцем проживання. Далі можна звертатися до молочної кухні і там робити замовлення. Люди, що користуються пільгами, мають можливість отримати необхідну кількість порцій безкоштовно.

Коли і де чекати машину від молочної кухні?

Проспект Космонавтів, 36 —  9.25 — 9.35

Вулиця Миколаївська, продуктовий магазин — 9.50 — 9.55

Перехрестя Родіона Скалецького та Пирогова — 10.05 — 10.10

Вулиця Зодчих, Фонтанна площа — 10.15 — 10.20

Князів Коріатовичів, кінцева зупинка тролейбуса — 10.25 — 10.30

Вулиця Данила Нечая, біля амбулаторії № 6 — 10.35 — 10.40

Вулиця Чумацька, біля храму Іоанна Богослова — 10.50 — 10.50

Комунальний заклад первинної медико-санітарної допомоги № 5 — 11.05 — 11.15

Яке меню?

Сир дитячий, 50 грамів — 6,99 грн

Молоко пастеризоване, 100 мл — 1,86 грн

Кефір “Біфівіт”, 100 мл — 1,93 грн

Настій плодів шипшини, 100 мл — 1,79 грн

Каша рисова десятивідсоткова — 2,53 грн

Каша гречана, 100 мл — 2,58 грн

Каша вівсяна, 100 мл — 2,57 грн

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Оля

    Головне що халат і чепчик одягнули а про перчатки забули.!!!
  • Богдан Пупкин

    а я бы для начала туда ревизора отправил независимого...    не знаю от куда фото в заглавии   но халат и чепчик еще ни о чем не говорит.    важно знать в каких условиях готовиться продукция.  я уже не говорю о том что туда кладут из ингридиентов.
  • Белая Ольга

    Яка категорія населення має право на отримання безкоштовної продукції молочної кухні?
  • Elena Yakovleva

    А в Тяжилів чи на городок не передбачаєтбся?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up