Ми незалежні тільки завдяки читачам. «20 хвилин» впроваджує платну підписку

Ми незалежні тільки завдяки читачам. «20 хвилин» впроваджує платну підписку
Вадим Павлов, Головний редактор RIA/20minut.ua
  • Незалежний сайт 20minut.ua вводить платний доступ до преміум-новин. 
  • Скільки коштує підписка? 
  • Які новини будуть платними, а які безкоштовними?

Вадим Павлов, Головний редактор RIA/20minut.ua

— Маємо розуміти, що справжня незалежна журналістика не може існувати тільки завдяки рекламі. Ми єдині у Вінниці, хто не підконтрольний ніяким політичним діячам або олігархам. Єдині, хто цікаво розповідає про неймовірні історії вінничан, переймається життям міста, хто простою мовою розказує про комуналку, пише аналітику, вдало проводить розслідування. Єдині, хто має вдячних і постійних читачів. І щоб надалі залишатись найкращими — ми змінюємось і вводимо платну підписку. Впевнені, що читачі підтримають нас і незалежну журналістику

Відтепер авторські та ексклюзивні новини, аналітику, інтерв'ю, круті історії вінничан і розслідування можна буде читати оформивши підписку. Вона буде коштувати як дві філіжанки кави. І це на місяць! І перші два місяці вінничани зможуть читати преміум-матеріали лише за 1 гривню. Термінові і короткі новини залишаться безкоштовними. Кожен внесок від платної підписки буде витрачений на розвиток та самовдосконалення редакції 20minut.ua. Кожну гривню, отриману від платної підписки, ми будемо витрачати на нові проєкти, цікаві експерименти, техніку та розслідування. Будемо віддано працювати над якістю контенту. І кожен, хто підтримає нас, стане частиною великої редакційної родини та зможе напряму спілкуватись як зі мною, так і з нашими журналістами. 

Скільки коштує підписка: деталі

Ми розробили три варіанти оплати за доступ до Премуім-матеріалів. Перших два місяці доступ надається за акційною вартістю в 1 грн.   

«20 хвилин Преміум». Ви отримаєте доступ до всіх преміум-статей. 

  • 49 грн. за місяць. 
  • 199 грн. при разовій оплаті за півроку. 
  • 300 грн. при разовій оплаті за рік.

«Преміум без реклами». Ви отримаєте доступ без реклами до всіх статей на сайті. 59 грн. за місяць. 

  • 239 грн. при разовій оплаті за півроку. 
  • 350 грн. при разовій оплаті за рік. 

«20 хвилин + RIA». Ви отримаєте доступ без реклами до всіх статей на сайті + щотижневу адресну доставку газети RIA. 

  • 80 грн. за місяць. 
  • 320 грн. при разовій оплаті за півроку. 
  • 480 грн. при разовій оплаті за рік. 

Читач може в будь-який момент зупинити подальші списання в особистому кабінеті або звернувшись в редакцію. 

Умови і правила надання платного доступу знайдете за цим посиланням

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (103)
  • Next

    Я вже багаторічний читач 20 мінут, а також один з тих, молитвами кого був звільнений бувший редактор - макаронник, замість якого призначили аж двох редакторів. Читаючи всі коментарі, я майже не знайшов позитивних, а це означає, що рішення Саші Човгана (можливо), а також Вадима Павлова стосовно платної інформації є помилковими. Не всі читачі знають про одну з журналісток  20 мінут, яка пересувається на візку, я повністью знаю її біографію, але ця людина  настирливо і чесно бореться за своє виживання у цьому житті, і інколи навіть хочеться віддати їй знак поваги, і чесно позаздрити.
  • fank franko

    От Ви пишите,що все для людей ,а ви подивіться на свою останні публікації.

    Замість того,щоб допомагати людям у боротьбі з СOVID-19,ви вимагаєте оформити підписку.Назву конкретну статтю,щоб не бути голослівним:"Антибіотики не лікують коронавірус","Карантинна допомога- 8000 грн." І це тільки останні. Це хіба громадянська позиція?Та ви звичайні бариги,які намагаються нажитися на людському горі.Аналогічна ситуація і по іншим Вашим публікаціям.Я думаю що нам читачам потрібно звернутися,щоб Вас позбавили ліцензії на діяльність  у ЗМІ.
  • S Sem

    Щоб вимагати у читачів гроші, треба робити свою роботу якісною. Більше року не можете виправити цей дратівливий глюк (цей "рекет" вискакує кожного разу як відкриваю новий матеріал). Кілька разів просив вас виправити - реакції "0"!
  • Nord Kirsten

    Есть одна претензия: почему новости о помощи нуждающимся не платные? Как бы логично, что те, кто может и хочет заплатить за новости, могут и хотят помогать. Исправьте пожалуйста.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up