Купуєш одяг і допомагаєш ЗСУ. Сім брендів, які перераховують прибуток на армію

Купуєш одяг і допомагаєш ЗСУ. Сім брендів, які перераховують прибуток на армію
  • Зробити оновлення гардероба напередодні осені чи купити річ на подарунок — ви знали, що це можна зробити з користю для себе й для ЗСУ?
  • З початку повномасштабної війни чимало українських брендів запустили патріотичні лінійки одягу, та ще й частку свого прибутку надсилають волонтерам та нашим захисникам.
  • Дивіться добірку таких магазинів.

Редакція «20 хвилин» зібрала вже третю добірку українських брендів, які не словом, а ділом допомагають нашій армії та волонтерським організаціям. Попередні можна подивитись тут і тут.

1. BEZBRENDU — компанія, родом з Вінниці, яка пропонує спортивний та повсякденний одяг. З теплого одягу тут є жіночі та чоловічі комплекти термобілизни, куртки, жіночі трикотажні костюми (штани - футболка - кардиган).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений BEZBRENDU WOMAN (@bezbrendu)

Відео дня
div>

Від початку наступу росіян, команда почала відшивати балаклави, купували тепловізори, про що звітували у своєму Instagram. Продовжують підтримувати армію фінансами: 10% з продажу кожної речі перераховують на ЗСУ.

МАГАЗИН

2. DODO Socks. Один з найвідоміших українських брендів шкарпеток створив у себе на сайті окремий розділ Підтримай ЗСУ. Там і шкарпетки Паляниця, і пара Бавовна 100% та довгі шкарпетки з палаючим кремлем і написом «Шо по русні?».

Частину прибутку з продажу шкарпеток цієї серії команда DODO Socks передає на потреби армії.

«За чотири місяці нам вдалось зібрати понад 6 мільйонів гривень. Всі ці кошти ми передали у фонд «Повернись живим» і добровольчому медичному батальйону «Госпітальєри»», — зауважили в цій компанії.

Звіти про передані кошти на ЗСУ бренд одягу публікує на своїй сторінці в Instagram.

МАГАЗИН

3. SUPPORT by Poustovit. Український невеликий бренд одягу, в якому використовують символіку столиці України — тут є кепки з листочком каштана, футболки з написом Лівий Берег Правий берег. І звісно, є одяг з прапорами України та патріотичними написами.

З теплих речей тут можна придбати худі та светри. А що важливо, то 30% від усього прибутку команда відправляє на допомогу ЗСУ. Частину звітів публікує у своєму Instagram.

МАГАЗИН

4. Rikky Hype. На осінь в цьому магазині одягу чоловіки можуть придбати спортивні штани. Для жінок вибір значно більший — тут є і штани, і лонгсливи, і худі, і светри. Речі як базові (без жодних написів та емблем), так і з патріотичними гаслами «Ukr», «Червона калина», «Bayraktar», «Мрія» тощо.

У магазині не вказано, скільки саме йде коштів з продажу речей на допомогу армії. Однак у своєму Instagram команда бренду регулярно звітує про волонтерську допомогу. Зокрема, у липні 2022 року Rikky Hype допомогли ЗСУ на загальну суму 1,2 млн грн.

МАГАЗИН

5. Starberry.ua — бренд, родом з Хмельницького, де можна придбати светри, худі та футболки з яскравими принтами.

З початку повномасштабної війни росії проти України тут випускають одяг з відомими фразами «Доброго дня, ми з України», «-What’s your superpower ? -I’m Ukrainian», «Все буде Україна», «Мрію не знищити», «Скажи паляниця», «Україна понад усе» і, звичайно, з посланням для російського корабля.

Є худі та світшоти рожевого, синьо-сірого, бежевого та молочного кольорів. З кожного замовлення 10% бренд відправляє на підтримку ЗСУ. У соцмережах Starberry.ua публікує щотижневі звіти переказу коштів. Зокрема, на минулому тижні команда бренду перерахувала 121 тисячу гривень фонду «Повернись живим».

МАГАЗИН

6. Ogonëk Shop – магазин українських та світових дизайнерських брендів. Тут вже можна придбати верхній одяг для жінок і чоловіків: куртки, пальта, тренчі, парки тощо.

10% з прибутку команда перераховує на підтримку ЗСУ. 

Крім того, Ogonëk співпрацює з благодійним фондом «Корпорація монстрів», які, своєю чергою, забезпечують медикаментами одеських захисників. Окрема зробити благодійний внесок за цим напрямком можна ось тут.

МАГАЗИН

7. 3brooo.shoes – у мирний час створювали взуття для дітей, а тепер запустили колекцію і для всієї сім’ї. Команда українського бренду зауважила, що в них можна придбати взуття на будь-яку пору року: від 21 до 45 розміру. Перед 1 вересня тут запустили шкільну колекцію взуття.

Також в магазині можна придбати берці й тактичні кросівки.

«З початку повномасштабного вторгнення ми взули понад 7500 бійців нашої армії 🇺🇦, в тому числі за власний кошт та за допомогою ваших донатів!», — підкреслили у команді 3brooo.shoes.

МАГАЗИН

Раніше, нагадаємо, ми зібрали десять волонтерських організацій, які допомагають українській армії в боротьбі з росією.

Якщо ви знаєте інші українські бренди одягу, які донатять на ЗСУ — пишіть їх у коментарях до цього матеріалу. І ми обов'язково додамо їх у наступну добірку від «20хвилин».

 

Читайте також:

«Вони оберігають наших бійців». Вінничанка написала для ЗСУ понад 1300 ікон

Почали все з нуля: історія «солодкого» бізнесу, що переїхав з окупації у Вінницю

Збирають гроші для дітей, які нібито постраждали під час обстрілів Вінниці. Як уберегтися від шахраї

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрій Петрович Корчинський

    Що б могло статись якби не Росія.  Доцьковували оці 10 років. (можливо не в тему. / знаю не інтересно.от один ходить і мекає, мукає. І пенсія є.

keyboard_arrow_up