Купуєш патріотичні речі — допомагаєш ЗСУ. Сімка бізнесів, які перераховують прибуток на армію

Купуєш патріотичні речі — допомагаєш ЗСУ. Сімка бізнесів, які перераховують прибуток на армію
  • Листівки, худі, шкарпетки, поспільна білизна чи свічки ручної роботи — безліч брендів за допомогою продажу своїх товарів підтримують ЗСУ. 
  • Ви отримаєте і патріотичний товар, і допоможете армії. Зібрали кілька таких бізнесів у добірку. 

Українці згуртувалися, як ніколи раніше. Кожен свідомий громадянин різними способами допомагає армії та переселенцям. Багато брендів створюють лімітовані колекції одягу та аксесуарів з патріотичними написами, етнічними елементами тощо. Кошти, отримані з продажу, вони надсилають у фонди, які займаються гуманітарною допомогою України. 

Ми зібрали для вас сімку таких брендів, які підтримують Україну, і за допомогою купівлі у них — ви теж долучитеся до підтримки. 

One by One

У Вінниці цей магазин знаходить у Мегамолі. Команда бренду запустила патріотичні футболки, светри та гольфи. Проєкт назвали «UKRAINE IS».

Відео дня

Одяг створили з популярними фразами, які стали відомими кожному українцю під час війни. «Весь прибуток від продажу йде на допомогу ЗСУ», — кажуть представники компанії.

А нещодавно команда створила ще й костюм з вишивкою Ukraine, що вже зараз стає трендом сезону. Гроші з продажу теж пересилають нашій армії.  

keepstyle

Цей бренд створив патріотичні капсули футболок та толстовок для підтримки ЗСУ. Як читаємо на сторінці бренду, 95% від прибутку підуть на допомогу ЗСУ, а інші 5% — на підтримку їхньої команди.

 

У продажі речі з Мрією, символічними квітами. А також з надписами «Доброго вечора, ми з України», «Руский солдат, иди нах*й». 

Dodo Socks

Цей бренд ще до початку війни підтримував Україну. А від початку широкомасштабного наступу ще більш активно працює на благо ЗСУ. Зокрема магазин представив колекцію шкарпеток «До перемоги!», до якої увійшли шість пар у різних кольорах та з надписами, які вже стали популярні за час війни. Усі вторговані гроші з придбаних шкарпеток Dodo Socks відправляє на потреби армії.

 

А нещодавно вони створили спеціальний календар на квітень «Чи здох путін?»

ohra_home

А це соціальний бізнес, який теж не стоїть осторонь. Цей бренд, створений мамами дітей з інвалідністю. Сотня гривень з кожного комплекту їхньої постільної білизни йде на допомогу українській армії. Вони створили патріотичні комплекти. 

 

SIYAI BRAND

У перші дні війни бізнес створив светри з усім вже відомою цитатою про те, в якому напрямку треба піти руському кораблю. Всі гроші з прибутку цих речей пішли на ЗСУ. 

Невдовзі всі светри розкупили, і бренд створив нову колекцію патріотичних футболок. Гроші вторговані з продажу — теж будуть перераховані на підтримку ЗСУ.

gunia_project

Ця компанія проводить благодійний продаж свічок у формі птахів у синіх та жовтих кольорах. Як читаємо на сторінці бренду, свічки виставили на продаж за заниженою ціною 30 доларів. Вторговані кошти команда переказували фондам «Повернись живим» та UAnimals. 

«Клієнти самі могли вибрати, кому будуть передані їхні гроші», — йдеться у дописі. 

Lutiki

Київський креативний бренд ювелірних прикрас розробили підвіску «Насіння з України». 

Як читаємо на сайті, замовивши цю підвіску, ви допоможете їхній команді рухатися вперед і пожертвуєте на гуманітарну допомогу в місцевих громадах. 

«Команда Lutiki підтримує зусилля київських волонтерів, які годують військових та людей літнього віку», — кажуть представники бренду. 

Читайте також:

Без Московської та Суворова. Коли і як у Вінниці можуть почати перейменовувати вулиці?

Дозвілля для переселенців. Де прогулятися, що відвідати і скуштувати у Вінниці?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ирина Прокопенко

    А чому не відмітили вінницького виробника Bezbrendu?

keyboard_arrow_up