Колишнього керівника ДФС Продана суд відпустив на поруки

Колишнього керівника ДФС Продана суд відпустив на поруки

Колишньому керівникові Державної фіскальної служби Мирославу Продану обрали запобіжний захід. Його взяли на поруки.

Таке рішення вночі 3 грудня прийняв Солом’янський районний суд Києва, пише Радіо Свобода.

Стало відомо, що поручителями Продана стали 9 народних депутатів. Самому Мирославу Продану тепер заборонено змінювати місце проживання, а також він має постійно носити електронний браслет.

Нагадаємо, Продана підозрюють у набутті 89 мільйонів гривень. Ці кошти він нібито привласнив з 2016 по 2018 рік обіймаючи посади в.о. заступника та голови державної фіскальної служби.

Відео дня

Минулого місяця Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила про підозру у незаконному збагаченні Мирославу Продану, але це відбулося заочно. Сам Продан не з'являвся на виклики.

Деталі цієї історії у наступних матеріалах:

Справа вінничанина Мирослава Продана: повідомили про підозру екс-голові ДФС

Він пішов, щоб повернутися знову: Кабмін звільнив "вінницького" Продана

Горіхова справа: вінницького керівника фірми відпустили за 50 млн застави

Юрій Луценко оголосив про підозру головному «фіскалу» Вінницької області

Довідка.

Мирослав Продан з березня 2005 року розпочав роботу в податкових органах Вінницької обл. З вересня 2008 — займав керівні посади в податкових органах Вінницької області, м. Вінниця, Черкаської області та Міжрегіонального головного управління ДФС — Центрального офісу з обслуговування великих платників. З липня 2016 — виконуючий обов'язки заступника Голови Державної фіскальної служби України. Із 3 березня 2017 — виконуючий обов'язки Голови Державної фіскальної служби України.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Vladimir Molotov

    позорище...
  • Mykola Vashchuk

    От взять и всех 10 человек посадить...
  • Сергей Иванович

    как неожиданно))
  • Oleg Lesko

    Це тих 9 з ким ділився?!

    Римский Александр reply Oleg Lesko

    Олег Лесько делился он с патроном своим Гросей
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up