Ірина Борзова: Слуга Народу на Вінниччині формує команду нових облич з професіоналів (Пресслужба Ірини Борзової)

Ірина Борзова: Слуга Народу на Вінниччині формує команду нових облич з професіоналів (Пресслужба Ірини Борзової)

Реформа децентралізації змістила акценти з центру на регіони. Місцева влада отримала і повноваження, і фінансові ресурси. Саме на місцях вирішують, де потрібно відремонтувати дорогу, зробити вуличне освітлення, облаштувати зону відпочинку, збудувати дитячий садочок або амбулаторію. Тому важливо, аби 25 жовтня мешканці громад обрали представників влади, яким вони довіряють і позбулись тих, хто завдає шкоди.

«Вибір людей має дуже важливе значення, адже вони зможуть більше впливати. Понад 80% людей звертаються до мене, як народного депутата, з проблемами, вирішення яких в компетенції місцевої влади, але їх не чують та ігнорують.

Наша політична сила «Слуга Народу» формує на Вінниччині потужну команду «нових обличь» з числа чесних, мотивованих, професійних, досвідчених, молодих громадян, які можуть якісно працювати на розвиток села, міста або області. Це лікарі, громадські діячі, бізнесмени, аграрії, освітяни…», - говорить голова Вінницької обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Ірина Борзова.

Офіційно виборча кампанія ще не розпочалась, хоча штаби політичних сил сформовані і діють. Проте у Вінницькій області більшість з них не публічні, де вони знаходяться, хто працює на майбутні вибори – «велика таємниця». Але це не про партію більшості.

«В червні ми відкрили громадську приймальню обласного осередку партії «Слуга Народу» за адресою вул. Магістратська 156-а. Ми презентували команду, яка працює в штабі. Не всі партії працюють так відкрито. І як тільки повністю закінчиться процес формування команд – ми представимо і кандидатів в депутати, і кандидатів на міських голів. Це чесні, достойні і професійні люди.

Проблема в тому, що як тільки ми знаходимо сильного кандидата, який може перемогти, проти цієї людини одразу запускають брудні інформаційні компанії. Це роблять люди, які бояться перемоги «слуг народу» і хочуть залишитися при владі. Ми розуміємо, що проти нас зараз працюють усі. Офіційне висунення кандидатів розпочнеться 15 серпня. В другій половині серпня - на початку вересня ми презентуємо нашу команду. Ми відкриті. І ще один важливий момент, якщо хтось вам буде говорити, що продає якісь місця – повідомляйте одразу в СБУ, в поліцію, бо місця у нас не продаються», - повідомила Ірина Борзова.

У Верховній Раді монобільшості вдалося прийняти ряд важливих рішень - скасування депутатської недоторканості, повернення кримінальної відповідальності за незаконне збагачення, кредитування підприємців за низькими ставками - 5%, 7% та 9%, надання добровольцям статусу учасника війни, повернення у правове поле видобутку бурштину… Саме монобільшість зайнялася реальною земельною реформою, яку мали б зробити ще у 1990-х роках. Можна по-різному оцінювати прийняте рішення, але Україна залишалась єдиною країною з небагатьох у світі, де не було прозорого легального ринку землі, хоча землю всі купували і продавали за різними схемами. Важливо щоб на місцях люди обрали чесних депутатів.

«Так працювати буде легше. От уявіть: народний депутат, міський голова, депутат місцевої ради спільно вирішують проблемні питання, які турбують громадян. Такий механізм працюватиме ефективніше. Адже десь потрібно втручання на місцевому рівні, а десь на загальнодержавному. Якщо працювати спільно – буде результат» - говорить Ірина Борзова.

Як відомо партія «Слуга Народу» - єдина політична сила, яка відмовилася від державного фінансування і виконала свою обіцянку попри низку законодавчих перешкод. 70,3 мільйона гривень надійде до Фонду боротьби з COVID-19.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up