Хворим на COVID-19 планують компенсувати половину зарплати

Хворим на COVID-19 планують компенсувати половину зарплати
  • Компенсацію зможуть отримати вінничани, які хворіють чи мають підозру на COVID-19.
  • Медикам будуть виплачувати на час хвороби 100% від заробітньої плати, а іншим професіям — 50%.

— Необхідно здійснити обов’язкові оплати лікарняних листів застрахованим особам під час перебування на самоізоляції. Це особи, які мали контакт з інфікованими, особами з підозрою, або підтвердженим COVID-19, — зазначила перший заступник голови ОДА Наталя Заболотна під час наради. — Таким особам допомога по тимчасовій непрацездатності виплачується в розмірі 50% середньої заробітної плати, не залежно від страхового стажу, медичним працівникам – 100%. 

Тим часом голова ОДА Сергій Борзов підняв питання про збільшення кількості місць у лікарнях для хворих, а також проведення до них кисневих мереж.

— На місцях необхідно у повному обсязі використати субвенції для забезпечення лікарень киснем. Кошти мають бути використані за цільовим призначенням до 1 грудня поточного року, тобто субвенція не є перехідною, — додають на сайті ОДА.

Відео дня

 

Читайте також:

Шість смертей та 226 нових випадків. Дані про COVID-19 по Вінниці та районах

За добу в Україні виявили понад 13 тисяч хворих. Яка ситуація з COVID-19 на Вінниччині?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Наталия Журбенко

    ...а якщо не має зарплати без провини працівника? ;)
  • Сергей Краснов

    Это при условии, что вы соберёте все правильно заполненные больничные и другие справки. А это, поверьте, тот ещё квест. Теория и практика - это разные вещи. Плавали, знаем.
  • Сергей Коренной

    Это для ИЗБРАННЫХ......иными словами не для простых людей((((.
  • Олег Рябоконь

    Оооо крутяк ))) Тепер статистика буде рости , а хворих не буде щоб лишні копійчата не платити . Або це замануха  щоб побільше на бабло повелися і статистику зробити ))) Правди не має .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up