Хорту присудили чотири з половиною роки тюрми

Хорту присудили чотири з половиною роки тюрми
Сьогодні, 1 квітня, суддя Вінницького міського суду Ірина Курбанова оголосила вирок обвинуваченому в організації та участі в масових заворушень шостого грудня 2014 року під стінами Вінницької ОДА Юрію Павленку.

Суддя визнала Юрія Павленка винним, його позбавили волі на 4 роки та 6 місяців.

Адвокат Бонюк сказав, що відповідно до закону Савченко, Юрію Павленку (Хорту) залишилося сидіти в ув'язненні ще рік.

Коли судя Курбанова після вироку виходила з залу суду, у неї почали кидати усе, що було під рукою. Охорона змушена була відкрити парасольку.

Нагадаємо, прокурор просив посадити Хорта на сім років. А вчора, 31 березня, адвокат Хорта Валерій Палій оголосив голодування під ОДА

Читайте також: Хорт на Фейсбуці – не Юрій Павленко?

Юрій Хорт: «Я все одно б сидів. Навіть якби не порвав портрет Порошенка»

Що відбувалося сьогодні в суді читайте в матеріалі Сьогодні мають оголосити вирок Хорту. Біля суду неспокійно (Твіттер-репортаж)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Anonymous

    Доигрался с првые игры
  • Анонім

    все так называемое правосудие на лицо. кто украл у государства миллионы гуляет на свободе. а этот чудак отсидит за порванный портрет шоколадного пеци.
  • Анонім

    Монтян бы его оправдала.

    Соловьев Антон reply Анонім

    А зачем Монтян защищать Хорта?

    Анонім reply Соловьев Антон

    Это я к квалификации Палия.
  • Anonymous

    Этого черта - даже не выпускать! К вите заверухе  -  совет да любовь!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Двоє чоловіків у камуфляжі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled 09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up