Хлопців в армію забирати не будуть. Міністр пообіцяв

Хлопців в армію забирати не будуть. Міністр пообіцяв
Міністр оборони Павло Лебедєв обіцяє, що в 2013 році буде припинений призов на строкову військову службу. А служитимуть в армії виключно за контрактом.

- В українській армії відбудуться докорінні зміни. Буде переглянута структура і система управління Збройними Силами та поліпшена система підготовки фахівців, припинений призов на строкову військову службу з одночасним переходом до комплектування армії виключно за контрактом, як це зроблено сьогодні в провідних країнах світу, - сказав Павло Лебедєв, вітаючи військових з новорічними та різдвяними святами.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (27)
  • Anonymous

    да кому та армия нужна? командиры- одни хапуги и ворюги:крепко живут за госбюджет.Кому служить: яныку и другим злодеям????

    Anonymous reply Anonymous

    Предлагаете свидорастический вариант? Армия строго контрактная - при нападении выходит и встречает врагов хлебом-солью в вышиванках.... Так нам завещали свидомчуки прошлого!

    Anonymous reply Anonymous

    Они всё по схронам, по схронам.

    Anonymous reply Anonymous

    Да кому эта Украина нужна?

    Anonymous reply Anonymous

    Нужна нужна, Гена. Поэтому кукловоды и разлагают твои мозги, уничтожают все святое изнутри. Как там Альдо Рейн: План Даллеса не существует, но работает?
  • Anonymous

    Скоро будуть забирати дівчат і ЛГБТ. Бо настоящих мужиків уже не буде.

    Anonymous reply Anonymous

    Вы из лесбиянок?

    Anonymous reply Anonymous

    А вы, я вижу, озабочены?

    Anonymous reply Anonymous

    Девушка, вы любительица девушек? Бывает. Грош цена армии. где за полтора года один(!) разнас вывозили на стрельбище. В основном - подметание плаца, строевая подготовка, караулы. наряды по кухне.)))))))))))), ПХД.

    Anonymous reply Anonymous

    Для этих целей девчонки вполне пригодны. И ныть не будут.
  • Anonymous

    Видимо скоро к нам придут разносчики демократии. В том или ином виде.
  • Anonymous

    А предлагаю копнуть поглубже. Что такое армия? Для чего она нужна и какие у нее задачи? Теперь развиваем мысль далее, Украина свою армию уже, можно сказать, угробила. Контрактиков содержать не может (средств не хватает), а от срочников отказывается. Могу предложить еще много мыслей типа высказывания Бонапарта о том кто кого будет кормить (содержать), Но... Думайте головой!!! А для тех, кто радуется, могу сказать одно: в наше время девки замуж не шли за того, кто в армии не служил, т.к. он ущербный.

    Anonymous reply Anonymous

    ваше время закончилось к большому сожалению!...и теперь девки идут замуж за тех у кого бабки есть а не за тех кто в конченной армии служит за копейки....

    Anonymous reply Anonymous

    Вот и сущность современного населения..Насpать на оборону Родины(не в коммун-окрасе, а как земли где родились и живем), главное бабло, бухло, жрать, отдыхать, тусить в клюбах. Плохая подготовка, роспуск-разгон военных кадров послужили нам хорошим уроком в 1941. Кто готов опять заплатить бешенную цену 7.000.000 душ украинцев за тупость правительства? Ведь были бы готовы, возможно цифра была бы в 4 раза меньше...План Даллеса не существует, но работает.

    Anonymous reply Anonymous

    Согласен, времена меняются. Значит девки уже не те.

    Anonymous reply Anonymous

    Давайте ставати геями бо одні вже слово не тримають а інші наївні дірки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком 09:34 Що горіло вчора на Шепеля? На місці працювали рятувальники 08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди 08:25 Сьогодні вітаємо Сергія та Матвія. Історія, заборони та прикмети 19 травня 07:42 Учасників спартакіади «Сильні, вільні і спортивні» запросили на безкоштовні тренування photo_camera 21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up