Хлопчик та психічнохворий:  двоє вінничан заблукали на морському узбережжі

Хлопчик та психічнохворий:  двоє вінничан заблукали на морському узбережжі

Дві  сім'ї з Вінницької області відпочивали в Залізному Порту. Восьмирічний хлопчик з однієї сім'ї і 29-річний чоловік з іншої сім'ї (він має психічні відхилення) пішли на пляж та загубилися.

Батьки забили на сполох, адже дитина і чоловік не повернулися, їх мобільні телефони були відключені, а самостійні пошуки батьків на пляжі не увінчалися успіхом. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зниклих шукали співробітники Голопристанського відділення поліції, поліцейської станції «Залізний Порт», працівники ювенальної превенції і 16 представників громадськості. Перевірялися розважальні заклади, ігротеки, поліцейські опитували працівників кіосків, магазинів, але ніхто не бачив зниклих.

Також співробітники поліції звернулися до мобільного оператора з проханням розіслати смс-повідомлення про зниклих. Пошукова робота не припинялася ні на хвилину.

Відео дня

— Хлопчика і чоловіка знайшли через вісім годин зовсім не в тому районі, де вони пропали, а в смт Лазурне Скадовського району, — розказує начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько.

За його словами, водій на дорозі в Лазурне помітив чоловіка з маленьким хлопчиком і запропонував їх підвезти. Коли пасажири сказали, що їм потрібно в Залізний Порт, водій зрозумів, що вони загубилися і відвіз втомлених мандрівників на поліцейську станцію «Лазурне».

Поліцейські відвезли їх в Залізний Порт до батьків.

Як пояснив 8-річний хлопчик, він з дорослим другом спочатку гуляв по пляжу, а потім вони загубилися. Він не знав, як повернутися додому, тому йшов слідом за товаришем. Вони пройшли пішки понад 20 км, поки їх не помітив водій.

Батьки подякували поліцейському, водієві і всім небайдужим людям, яку допомагали шукати сина.

Читайте також:

Тридцятирічний вінничанин пропав у Києві. Допоможіть розшукати (ФОТО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Валентина Матвейчук

    Ооо добре що так
  • Вася

    Якщо хворий - не треба їздити у Крим!

    Наталія reply Вася

    Яка різниця хворий чи здоровий!!! Всі ми люди і маємо право їздити туди куди бажаємо!!! І це не Крим,а Херсонська область Залізний порт!!! Читайте уважніше !!!
  • Наталія

    А нарахунок міліції!!! В мене виникає питання??? Якщо була підключена область чому коли їх знайшли в Лазурному (а це близько 20- 30 км по узбережжю кудою йшли хлопці) зателефонували у Махнівський ( колись смт Комсомольське) ввідділок поліції ,а не у відділок Жєлєзного порта??? Більш того у Лазурному не знали про зниклих,а тільки коли почали розпитувати хлопців хто вони і звідки зателефонували у Махнівський відділок,а участковий Махнівки зателефонував дідусеві 8-го хлопчика о 3:30 ночі і сказав де знаходяться хлопці!!! І тоді бабусі,дідусі і батьки які не припиняли пошук поїхали з Жєлєзного порта до Лазурного і забрали їх слава Богу живих і здорових (але наляканих)) Ось така правда!!!
  • Iryna Litvin

    Якщо несете правду в громадськість, то забирайте достовірні перевірені дані, а не займвйтесь піаром....не зрозуміло  чого.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up