Готель «Марсен» у Вінниці перевірили, але у програмі «Ревізор» не показали

Готель «Марсен» у Вінниці перевірили, але у програмі «Ревізор» не показали
Міні готель «Марсен» у Вінниці працює менше року. Нещодавно до нього навідався «Ревізор». Хоча й перевірка не увійшла у програму на “Новому каналі”, проте Вадим Абрамов знайшов багато цікаво.

Власник готелю «Марсен» на ім’я Юрій зустрів ведучого на рецепції. Як виявилось, готель є сімейним бізнесом Юрія та його дружини Ольги, з якою ведучий познайомився пізніше.

В готелі пропонують своїм клієнтам дев’ять номерів, один номер «люкс» за ціною 1 тисяча гривень; номера «напівлюкс» за ціною 650 гривень та номера «стандартні» за ціною 450 гривень.

Вадим раніше відправив таємного покупця в цей готель, де той замовив «напівлюкс».

Відео дня

В номері знаходиться двоспальне ліжко, шафа, телевізор та мінібар.  На перший погляд все було чисто. Але Абрамов знайшов волосся, двері балкону зверху були брудними, а на люстрі павук сплів павутиння.

В душовій кабіні було чисто та не було плісняви. Надпис «продезінфіковано» накривав унітаз. Під кришкою Вадим знайшов два волоски, а під сидінням пляму, яка ззовні нагадує сечу.

Ревізор викликав персонал, щоб подивитись яким саме чином в готелю дезінфікують унітаз. На виклик прийшла дружина власника Юрія. Що було далі та який вирок виніс “Ревізор”, дивіться у відео:

 

Читайте також:

Де Ревізор знайшов у Вінниці рай для тарганів

Ревізор у Вінниці перевіряє готель «Профспілковий».Всі їдальні поблизу закрились на санітарний день

Ревізор у Вінниці порадив закрити «Варшаву» та хвалив каву в «Бібліотеці»

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Анонім

    В последних "страстях" после выпуска "ревизора" по Виннице Сергей Притула рассказал про схему обворовывания покупателей кассирами супермаркетов. Оказывается, он был прав и такая практика имеет место http://www.goodvin.info/vinnitsa/kassiry-vinnickogo-ekomarketa-voruyut-dengi-u-pokupateley.html

  • вінничанин

    "Готель «Марсен» у Вінниці перевірили, але у програмі «Ревізор» не показали" -а де взяли змонтоване відео перевірки?

    Дарья reply вінничанин

    Хороше питання.
  • Анонім

    а в туалеті на стелі вмонтоване відеоспостереження?

    Дарья reply Анонім

    А з чого ви це взяли, що в туалеті вмонтоване відеоспостереження?

    olnet reply Дарья

    кадри на яких жінка показує як зроблена  дезинфекція туалету з камери відеоспостереження)))

    Anonymous reply Анонім

    Відео спостереження за наймачами, може бути, тільки за окрему платню, де після проживання буде вручення компакт диску про ночівлю, з ким, як і скільки.

    olnet reply Anonymous

    Ого)))  А Ви в курсі що це грубе порушення законів про недоторканість особистого життя!!!  Де гарантія, що тими камерами адміністрація готелю не скористується для власних потреб?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up