«Голос країни»: вінничанин Валентин розвернув крісла всіх чотирьох суддів

«Голос країни»: вінничанин Валентин розвернув крісла всіх чотирьох суддів

На каналі «1+1» вийшла в ефір черговий випуск програми «Голос країни». Електрик з Вінниці з піснею Сергія Бабкіна пройшов у наступний тур.

Валентин Біленький живе у вінницькому гуртожитку та працює електромонтером. У вільний час займається вокалом. Хлопець з самого дитинства мріяв стати співаком.

Вже вп’яте Валентин прийшов на кастинг проекту «Голос країни». Він хоче довести, що має винятковий талант.

Вінничанин з піснею Сергія Бабкіна «Пробач» повернув всі чотири крісла суддів на сліпих прослуховуваннях. Саме Сергія юнак і обрав в якості тренера.

Відео дня

Нагадаємо, що вінничанка Інгрет, яка хотіла довести, що у світі є добро, зайняла друге місце на минулому шоу «Голос країни». Однак, привілеї отримала, як переможець. Адже, священик Олександр Клименко, що став сьомим голосом країни, віддав дівчині свої «подарунки».
 

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Самсон

    Валентине,  ти великий молодець. Так тримати. Тільки добре відчувай ногами землю, не підхопи "зіроньки", а все інше до тебе юначе прийде вчасно.
  • Natali

    Молодець Валентин! Вболіваємо за тебе! ти найкращій!
  • Oleksandr Stoliarov

    Непогано. Але нічого видатного

    Самсон reply Oleksandr Stoliarov

    Sashko Stolyarov, видатного може цей юнак нічого не зробив, але він хоч спробував і вписався в тему. Він не просто заспівав, він заспівав душею. А тобі слабо чи ти так просто прикольнувся.

    Oleksandr Stoliarov reply Самсон

    Схоже ти тут приколюєшся? Яке відношення я маю до виступу цього юнака?) Ну так ти ж сам підтвердив, що спів не видатний, а просто непоганий. В чому претензії до мене. Про свободу вираження поглядів і думок, які передбачені в Конституції, колись чув? Зроби видатну річ, піди почитай про основоположні права людини і не чіпляйся просто так до когось у коментах
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up