Як відомі вінничани та фіналістки «Голосу країни» відривалися на концерті MOZGI у Вінниці

Як відомі вінничани та фіналістки «Голосу країни» відривалися на концерті MOZGI у Вінниці

Здавалося, пів-Вінниці зібралося 15 червня у спортклубі «Нокаут» на «Big Show» групи MOZGI. Хто з відомих вінничан - бізнесменів, депутатів та зірок - прийшов за автографами та чим запам’ятався концерт? Всі деталі - у ексклюзивному репортажі RIA/20minut.ua.

Другий рік поспіль група MOZGI закрила концертний сезон у Вінниці. Розрив влаштувала такий, що вінничани зізнаються: отриманого шаленого заряду енергії вистачить на все літо!

Концерт розпочався із запізненням на годину: по дорозі на концертний майданчик артисти у годину пік «застрягли» у заторі на центральному мосту, про що одразу повідомили, виклавши відео з вибаченнями, на своїй сторінці у Instagram.

А коли прибули до «Нокауту», вінничани миттю відчули: очікування не були даремними.

Відео дня

Якщо торік через паралельні гастролі групи «Время и Стекло» MOZGI виступали без Позитива, то цього року запалювали у Вінниці у повному складі.  

Потап, Позитив, Дядя Вадя, dj Bloodless і танцюристи Руслан Сторожик та Едік Каменєв одразу задали шаленого темпу, так що пристрасті на концерті вирували найгарячіші.

«Атятя», «Amor», «Вертолет», «Любовь», «Хит моего лета», «Бармен», «Полицаи», «Аябо», «Хлам», «Мощь/Сила», «Вылюби», «Ножомпо», «Холостой», «Висимвсе» - всі найкращі треки MOZGI вінничани співали красиво, гучно і відчайдушно. А за прикладом артистів, які, співаючи наживо, не втомлювалися витанцьовувати і навіть радувати фанів видовищними акробатичними па - глядачі й собі синхронно стрибали і щосили танцювали.

Своє нове концертне «Big Show», яке презентували на День закоханих у столиці, MOZGI називають новим для групи форматом. «Big Show» артисти вже встигли з успіхом показати під час нещодавніх гастролей у США, а тепер - везуть до рідних українських міст.

Вражаючий сучасний віджеїнг, спеціально розроблений для кожного треку, надпотужний звук, яскраве світлове шоу і чимало унікальних технічних нововведень – рівень шоу дійсно грандіозний.

Чого тільки варта віртуальна голова, відома MOZGI-фанам за обкладинкою міні-альбому «Bar» і кліпу «Полицаи», яка цього вечора розмовляла з глядачами, налаштовуючи на максимальний відрив!

«Я вас вижу. А вы меня?.. Вы меня наконец-то увидели! А я вас видел всегда. Я вас чувствовал! Вы -  огоньки в огромной Вселенной! Не верите? Поднимите руки вверх! Все вместе поднимите руки вверх!» - закликав ожилий символ MOZGI.

І вінничани миттю реагували, всі разом створюючи вражаюче море з хвилів рук та всепоглинаючої енергетики.

Традиційно MOZGI провели концерт у інтерактивному стилі. Щиро спілкувалися із залою, проводили флешмоби і закидали глядачів блискітками, великими фірмовими м’ячами та довгими повітряними кульками.

«Винница, вы еще живы?! Не спать! Винница не спит!» - раз у раз закликали Потап і Позитив, кожною новою фразою зриваючи шквал овацій і оглушливого крику захвату глядачів.

Фоторепортаж з концерту MOZGI – Юрія Білошкурського.

Свій шалений концерт MOZGI завершили виконанням хіта «Любовь», на останніх акордах якого спільно із залою викрикували:

- MOZGI! Вінниця! Любов!

Та навіть коли група покинула сцену і в залі увімкнули світло, натякаючи, що продовження точно не буде, присутні все одно не розходилися. Всі бурхливо ділилися між собою враженнями:

- Як концерт?

- Та бомба! Діти у захваті! Найвідданіші фанати з народження. З дня народження групи MOZGI!

Дітей на концерті MOZGI дійсно було чимало. Серед них була і юна співачка Тетяна Олексієнко, яка після участі у шоу «Голос. Діти-3» не пропускає жоден концерт свого зіркового наставника у рідній Вінниці. Нагадаємо, саме у складі команди Потапа Танюша, яка ще на етапі сліпих прослуховувань скорила всю Україну своїм виконанням «Кукушки» Віктора Цоя, дійшла до суперфіналу.

Підтримати зіркового тренера на концерт MOZGI прийшла ще одна вінницька гордість – чарівна і неповторна Інгрет Костенко, яка у крайньому - сьомому сезоні дорослого «Голосу» виборола друге місце.

Поява Інгрет стала сюрпризом для присутніх, які одразу ж почали робити спільні селфі і зізнаватися у своїй любові до співачки.

Примітно, що наступного дня після виступу MOZGI Інгрет Костенко з успіхом провела власний сольний концерт у ресторані «AURA». А спілкуючись з RIA, співачка зізналася, що нарешті готова до переїзду до столиці, яку на 100 % налаштована брати штурмом:

- Пісні я пишу сама. Особливу увагу приділяю текстам. Зраджувати собі, своїй музиці та поглядам не збираюся, проте розумію, що музичний продукт потрібно робити більш доступним для масової аудиторії, - поділилася Інгрет.

Серед глядачів концерту MOZGI було й чимало інших відомих вінничан. Зокрема, ми помітили депутатку-опозиціонерку Вінницької міської ради Ганну Давиденко від ВО «Батьківщина», відомого вінницького бізнесмена та засновника хокейної команди «Гайдамаки» Валерія Лук’янця, а також зіркову родину Теренчук у повному складі.

Завжди чарівна, дизайнер Світлана Теренчук на концерт прийшла у фірмовій кепці MOZGI, її чоловік – зірка серіалу «Країна У», команди «Вінницькі» у Лізі Сміху та легендарної КВН-команди «Вінницькі перці», актор-гуморист Олександр Теренчук на концерті встигав не лише відриватися, а й активно фотографуватися з прихильниками. А їхній синочок – юний хіп-хоп-чемпіон Тимур досхочу танцював під улюблені треки разом з іншими дітками своєї зіркової студії танцю «Art Fusion», яка на чолі з керівником-хореографом Олександрою Амановою на концерт завітала великою делегацією.

Найвідданішим фанам, які не стали розходитися після концерту, вдалося дочекатися солістів MOZGI і отримати заповітні автографи та фото на пам’ять.

Які враження досі переповнюють вінничан після розривного концерту MOZGI у Вінниці, пропонуємо вам побачити у спеціальному огляді відгуків з соцмереж.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up