Двох юних втікачок знайшли в закинутому будинку разом з хлопцями

Двох юних втікачок знайшли в закинутому будинку разом з хлопцями

З центру опіки та піклування селища Вапнярки втекли дві 14 та 16-річні дівчинки. Втікачок шукали три доби, де були підлітки та в якому стані їх знайшли, розказали у поліції.

Вночі 29 травня 2018 року до поліції з заявою про зникнення двох вихованок звернулась директор Центру соціальної опіки та піклування смт Вапнярка. Вона повідомила, що 26 травня о 16.00 дівчата  поїхали на велосипедах кататися і не повернулись. Близько 18.30 телефонний зв’язок з ними був втрачений. Дві доби жінка шукала їх самотужки, але безрезультатно.

За інформацією поліції, на пошуки неповнолітніх через тривогу зібрали весь особовий склад Могилів-Подільської, Томашпільської, Крижопільської, Піщанської та Ямпільської поліції. Розгорнув роботу оперативний штаб, до якого увійшли заступники начальна обласного главку та представники відділу ювенальної превенції та управління карного розшуку.

—  Майже добу дівчат шукали понад 100 працівників поліції та небайдужі місцеві жителі. Орієнтування були розіслані по всій області. Інформаційні плакати з фото зниклих розмістили у громадських місцях, на залізничних та автовокзалах,   активно проводився пошук у соцмережах. Поліцейські відпрацьовували коло друзів та знайомих дівчат, а також біологічних родичів зниклих. Мобільні телефони в обох були вимкнені, —  розповіла начальник відділу ювенальної превенції обласної поліції Людмила Кузнєцова.

Відео дня

На щастя, дівчат знайшли. Вони були разом з друзями у закинутому будинку в селі Юрківка Тульчинського району.

Працівники поліції пояснили підліткам, що такі втечі можуть нести потенційну загрозу їхньому життю та здоров’ю.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ols Kat

    Дуры блеать, хоть бы СМСку послали шо все нормально у них
  • rar

    У девок гормоны играют, а вы на них полицию...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up