До двох тисяч штрафу доведеться заплатити тим, хто кидатиме сміття у річки

До двох тисяч штрафу доведеться заплатити тим, хто кидатиме сміття у річки

З 10 квітня у Вінниці почне працювати робоча група, яка проводитиме перевірки водних об’єктів та прибережно-захисних смуг міста щодо їх забруднення. На порушників чекає штраф.

 

— На тих, хто забруднює річки, виводячи в них каналізаційні стоки з приватних будинків, а також – влаштовує на прибережних зонах гноярки та сміттєзвалища, складатимуть протоколи щодо порушень правил благоустрою по забрудненню водних об’єктів. Щодо розміру штрафів, то він становитиме від 340 до 1360 гривень для громадяни та від 850 до 1700 гривень для посадових осіб, — зазначають на сайті міськради.

Якщо Ви стали свідками забруднення водойм та прибережно-захисних смуг міста повідомляйте за телефоном: +38(050)-747-65-63, або надіслати фотографію і коментарі через Viber або Facebook.

Читайте також: Паліям листя доведеться заплатити штраф до 1700 гривень, але якщо попадуться

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up