Дивна серія самогубств: за дві доби в Україні п'ятеро підлітків наклали на себе руки

Дивна серія самогубств: за дві доби в Україні п'ятеро підлітків наклали на себе руки
  • У нашій країні протягом минулих дві доби п'ятеро дітей звели рахунки з життям.
  • Щось ми дорослі десь не допрацьовуємо.
  • Може нам потрібно зупинитися в нашому нескінченному бігу й повернутися до наших дітей?!

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін.

За його словами, трагічні випадку відбулися в чотирьох областях, в тому числі, вчора, 1 жовтня, серія самогубств сталася в Дніпропетровській, Запорізькій і Київській областях.

«Самогубством покінчили життя три дитини, 2000, 2004 і 2005 років народження, вистрибнувши з багатоповерхових будинків», - написав Аброськін.

Відео дня

Він зазначив, що сьогодні країна була вражена ще трагічним випадком - дві дівчинки разом зістрибнули з даху багатоповерхового будинку в Маріуполі. Загиблим дівчаткам 14 і 16 років, вони були хрещеними сестрами.

Читайте також: Не повернулась зі школи 14-річна Настя з Барського району. Дівчинку знайшли повішаною.

В'ячеслав Аброськін повідомив, що загиблі залишили записку зі словами «я втомилася ... і не доживу до двадцяти років».

 

Хто підбиває дітей до самогубства?

Інтернет-страшилка "Мо-мо", з якою вже мала справу поліція в Аргентині, дісталась України. В середині серпня у Кривому Розі з шостого поверху стрибнула дівчинка. У її телефоні знайшли слід цього монстра.

Момо - це інтернет-персонаж, який надсилає підліткам у месенджері шокувальні зображення і підбиває їх до агресії, а потім і до суїциду. Журналісти "ТСН.Тиждень" дослідили, що варто сказати своїй дитині, якщо вона раптом спитає: "Мамо, а ти боїшся Момо?":

Пропонуємо вам переглянути соціальний ролик "Ти вирішив вбити себе? Подивися перед смертю"

Нагадаємо, вінницька поліція оголосила у розшук Анну Тіхонову. Дівчина пропала ще на минулому тижні. Останній раз її бачили у суботу, 29 вересня 2018 року, з трьома чоловіками.

До речі, Анна тікає з дому не вперше. У січні цього року, а потім ще через місяць юну втікачку вже шукали. Тоді закінчилося все хепі-ендом. Будемо сподіватися, що біда омине дівчинку і цього разу.

Чому діти ідуть з дому, дивіться у відео:

Варто зазначити, Національна поліція України разом із компанією мобільного зв’язку «Київстар» запровадили спільний проект з розшуку дітей. На Вінниччині його запустили з початку вересня, аби пришвидшити пошук утікачів.

Читайте також:

Чергова трагедія: зниклу Ольгу Кондратюк знайшли мертвою

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Volodymyr Perebyinis

    Увага 18+
    https://www.youtube.com/watch?v=9PwMN3jTcxM

    Правда це відео абсолютно не знімає відповідальності з батьків в вихованні своїх дітей .

  • Viktoria Postova

    Недостаток внимания(((печально что так закончилось(((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up