Директорка гімназії №17 визнала, що некоректно говорила з учнями та отримала догану

Директорка гімназії №17 визнала, що некоректно говорила з учнями та отримала догану
  • Завдяки активності читачів 20minut.ua, історія про те, що керівниця гімназії №17 оголосила війну учням, набула резонансу. Директорку покарали за її висловлювання.

6 вересня на нашому сайті був опублікований матеріал про конфлікт, який розгорівся у фізико-математичній гімназії № 17 між дітьми та керівництвом навчального закладу.

У публікації йшлося про те, що директорка гімназії Валентина Нестюк прямо оголосила війну дітям та погрожувала їм, що воюватимуть вони з нею довго. Війну через те, що учні хотіли, щоб їм залишили улюблену класну керівницю. Але директорка стояла на тому, що ніхто не має права їй наказувати, як робити та кого куди призначати.

Дійшло до того, що самі учні (а потім і їхні батьки) написали звернення до міського голови з проханням втрутитися в конфлікт.

Відео дня

Після цього Валентина Нестюк вирішила зайти в клас до дітей на початку уроку та почала погрожувати війною з учнями. А тим, кому не подобається її кадрове рішення, радила переходити до інших шкіл.

Читайте також:

Опублікований матеріал із записом «промови» директорки за кілька днів набув широкого резонансу. Читачі під публікацією залишили 129 коментарів. Більшість із коментаторів засуджували поведінку Валентини Нестюк та навіть вимагали її звільнення з посади керівниці школи.

Редакція 20minut.ua слідкувала за тим, як міська влада відреагує на публікацію та чи покарає директорку. Ми письмово питали в департаменту освіти про те, чи відбулася реакція на викладені в матеріалі погрози директорки учням.

Спочатку ми отримали відповідь про те, що Нестюк пішла на лікарняний, тому догану їй дати не можуть. А за одним тільки опублікованим аудіозаписом вони висновків не робили, бо не знають контексту розмови.

Коли Валентина Нестюк повернулася з лікарняного, ми написали ще один запит. З відповіді дізналися, що директорка визнала провину. І догану таки отримала.

«Допустила порушення норм педагогічної етики, а саме: некоректні вислови під час розмови з учнями 9-А класу», — написано в наказі про догану. Сама Валентина Нестюк надала пояснення про те, що не заперечує це.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Nadiia Saponiuk

    Її потрібно було давно звільнити. Слава Богу, що у нас росте покоління молодих людей, які вміють відстоювати свою позицію. А  17 гімназію не рекомендую нікому, хоча там навчалася моя донька.

    Олена Варивода Ковальова reply Nadiia Saponiuk

    Надежда Сапонюк Рекомендую 17 гімназію!!! Одна з найкращих шкіл Вінниці! З золотою медаллю закінчив гімназію мій син,учасник республіканських олімпіад. Першою вчителькою по математиці була,як раз Валентина Михайлівна. Тільки найкращі спогади. Негатив пишуть люди,які не знають ''суть'' конфлікту.
  • Лариса Медушивская

    На рынок пусть идет, там человеком станет!!!
  • Anlika Anlika

    Хоча б щось, але такому керівнику не потрібно залишатись на цій посаді! Вона причаїться, а потім і класний керівник постраждає, і діти, і батьки((( До батьків і діток велика та щира повага, що не злякалися системи, а воювали! Молодці!!!

    Waclaw Siwajew reply Anlika Anlika

    Anlika  Anlika  авжеж, це ж не з переконань, а під тиском , визнала. Всіх педагогів, які вважають що діти для них ,а не навпаки , вислати до Фінляндії щоб змінились. Хоча там небезпечно для них , там де взаємоповага, можуть померти від стресу
  • Waclaw Siwajew

    І це все? Не може більше працювати з дітьми, тільки в совєтській школі!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up