Дадуть на мільйон більше грошей для початківців бізнесу. Ще є час подати заявку

Дадуть на мільйон більше грошей для початківців бізнесу. Ще є час подати заявку
Торік 30 підприємців-початківців отримали гранти на власну справу після перемоги у конкурсі
  • У бюджеті області передбачили 2,4 мільйона гривень для переможців конкурсу на кращий бізнес-проект серед початкуючих підприємців.
  • Загальну суму конкурсу збільшено на один мільйон гривень у порівнянні з минулорічним показником.
  • Заявку на участь можна подати до 2 липня, а бізнес-план до 2 серпня.

Четвертий рік поспіль обласна влада фінансово заохочує земляків до відкриття власної справи і створення нових робочих місць. Особливістю конкурсу є те, що в ньому можуть брати участь тільки початкуючі підприємці.

За час існування конкурсу стартову фінансову допомогу отримали 107 підприємців. Загалом їм виплачено коштів на суму 4,4 мільйона гривень.

Прийом заявок на участь у цьогорічному змаганні триває до другого липня. Їх можна надіслати в онлайн-форматі. Умови конкурсу є на сайті обласного департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку.

Відео дня

Після звершення прийому заявок для учасників проведуть низку семінарів і консультацій, щоб навчити написати бізнес-план. На заключному етапі, що триватиме з другого по 15 серпня ц.р., комісія визначить кращі бізнес-проекти і назве їх авторів.

Директор департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко розповів, що у нинішньому році перевага надаватиметься бізнес-ідеям підприємців з сільської місцевості.

У конкурсі можуть взяти участь:

 юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які зареєстровані та здійснюють підприємницьку діяльність у Вінницькій області не більше  двох років;

громадяни України віком від 18 років, зареєстровані у Вінницькій області, які мають  намір розпочати підприємницьку діяльність.

 Переможці конкурсу отримають грант (безповоротну фінансову підтримку) за рахунок коштів обласного бюджету

Розмір фінансової підтримки:

до 50,0 тис.грн. реалізація бізнес-планів у різних сферах діяльності незалежно від  місцезнаходження;

до 80,0 тис.грн. реалізація  бізнес-планів яких передбачається у різних сферах діяльності виключно у сільській місцевості;

до 100,0 тис.грн. реалізація  бізнес-планів передбачає співфінансування у розмірі не менше 30% від суми гранту.

Три етапи змагання

 Перший етап –  проведення інформаційної кампанії та прийом онлайн-заявок до 2 липня 2021 року;

 Другий етап –  проведення  семінарів-консультацій  для учасників Конкурсу з підготовки, написання та оформлення бізнес-планів та  подача бізнес-планів учасників для участі у конкурсі з 05 липня по 31 липня 2021 року;

Третій етап – розгляд та оцінка бізнес-планів учасників Конкурсною комісією, визначення переможців Конкурсу з 02 серпня по 15 серпня 2021 року.

 Бізнес-план для участі у конкурсі має бути поданий до 18:00 год. 2 серпня 2021 року в електронному та друкованому виглядіВ електронному вигляді на e-mail: [email protected] та друкованому вигляді за адресою: м. Вінниця, вул. Театральна 14, оф. 205, або на відділення Нової Пошти, відділення 3, вул. Соборна 89, отримувач Вознюк Оксана Петрівна, тел. 0671745691, комісію оплачує відправник.

 Виконавчий адміністратор конкурсу

Громадська  організація «Вінницька обласна організація «Спілка підприємців «Стіна».

Контактна особа, адміністратор спілки – Вознюк Оксана Петрівна,

тел.: 0671745691, e-mail: [email protected]

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Елена Савченко

    Довідково- аналітичний портал створено за підтримки небайдужих людей. Ми цінуємо ваш час, тому зібрали все найнеобхідніше в одному місці. Актуальна інформація для вас та вашого бізнесу https://spravka.site/ua/vishgorod/finansovaya-studiya-7

  • Елена Андрияш

    Як подати заявку
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up