Четвертий Vin Way з’явиться у місті через два тижні. У 2017 році зроблять ще три

Четвертий Vin Way з’явиться у місті через два тижні. У 2017 році зроблять ще три
  • Зараз по місту їздить три Vin Way — два короткі та один з трьома секціями та низькополою вставкою для людей з інвалідністю
  • До кінця 2016 року планується випустити у місто ще один Vin Way, довжиною 16 метрів, що рохраховано на 120 пасажирів
  • І 19 грудня його вже побачать на коліях вінничани

До кінця 2016 року по Вінниці буде їздити вже чотири трамваї, які відновили силами комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія». Про це розповів виконуючий обов’язки директора підприємства Микола Луценко.

— Четвертий трамвай готовий на 90%. Це перший трамвай, який має найменшу довжину. Тут по-іншому встановлена система керування й управління двигунами – вона зверху, а не знизу. Трамвай обладнаний низькополою вставкою для людей з інвалідністю, — казав Луценко.

Більшість деталей виробляється саме у Вінниці. Це пластикові панелі, каркас. Інші комплектуючі — чеські. А сидіння для нового Vin Way купили у Львові.

Відео дня

Незважаючи на те, що трамвай поки що немає дверей, облаштованого салону, кабіни водія та іншого — його планують запустити вже через два тижні. Але, в тестовому режимі.

Previous Next

За словами мера Вінниці Сергія Моргунова, трамвай після випробуваннь та сертифікації випустять у місто. Ймовірно, це буде на початку наступного року.

Реконструкція старого трамваю у сучасний Vin Way коштувала 7 мільйонів гривень.

У 2017 році місто панує виготовити два 16-метрових і один 30-метровий трамваї.

Нагадаємо, що 2 вересня вийшов на маршрут новий Vin Way. На відміну від двох попередніх — він має довжину 31 метр та може вмістити до 300 пасажирів.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    «Новые трамваи самим делать выгодно, – рассказал исполняющий обязанности Винницкого городского головы. – Ведь их закупать очень дорого. Ориентировочная стоимость трамвая, например, польского производства составляет примерно 50 млн грн. Львовские трамваи, которые предлагаются сейчас на рынке, стоят 26-27 млн грн. Наш винницкий - обошелся в 4 миллиона гривень. Учитывая то, что в следующих трамваях мы будем делать дополнительную низкополую вставку для удобства пользования людей на колясках, он обойдется примерно в 6 миллионов. Но это не 50 и не 26».



    Подробности читайте на УНИАН: http://www.unian.net/society/1157871-vinnitskaya-transportnaya-kompaniya-vyipustila-na-liniyu-modernizirovannyiy-tramvay.html

    Так, згоден своє виробництво це добре. Але 6, це не 7? Цікаво куди "інвестували " зайвий мільйон?



    "Більшість деталей виробляється саме у Вінниці. Це пластикові панелі, каркас. Інші комплектуючі — чеські. А сидіння для нового Vin Way купили у Львові."  Невже пластикові панелі та каркас це "більшість"?



    "Це перший трамвай, який має найменшу довжину. " - при чому став найдорожчим  це напевне європейський підхід до виділених коштів, вміють працювати .

    Анонім reply Anonymous

    Просто назви електричних потрохів, які теж вироблені в Україні, пересічному читачеві не цікаві.

    Щодо зайвого мільйона, припускаю, що піднялися ціни

    Anonymous reply Анонім

    "Просто назви електричних потрохів, які теж вироблені в Україні, пересічному читачеві не цікаві."  Тепер звернемо увагу на автора:

    "Більшість деталей виробляється саме у Вінниці. Це пластикові панелі, каркас".   Мене  особисто, також здивувало на скільки у нас у місті Вінниці коштовні пластикові панелі та каркас......

    Шановний опонент, що вартість збільшилась мене не здивувало, 1 млн  16% - то це дрібниці, це з бюджетні кошти а не кошти Петра Олексійовича, і не Володимира Гройсмана. Це не сліпий траст і не знесення МАПІВ рошен у Киїїві, це бюджетний 1 млн.

    Це не цікавить нікого  це бюджет  і це нормально.

    Такі успіхи в освоєні коштів керівника спонукали нашого мера залучити його до керівництва містом а саме:

    "​Сьогодні під час засідання виконавчого комітету міської ради Вінницький міський голова Сергій Моргунов повідомив, що на посаду  нового заступника, який куруватиме сферу житлово-комунального господарства, буде призначено Миколу Форманюка." 20.10.2016

    На сайті міської ради гарно висвітлені досягнення Миколи Ф але немає статистики покращеня роботи ТТУ,  цифри витрачених з бюджету напевне вражаючі. Чекаємо на прибутки ТТУ, та успішні реформи пана Форманюка  у житлово-комунальному господарстві. Сьогодні у Шустера сказали що Вінниця у лідерах по втратах тепла при наданні комунальних послуг населеню 21%.  Чекаємо нових покращень у платіжках за грудень. 1 млн це дрібниці, головне людина  "спеціаліст" у всьому  що ТТУ що комуналка, якщо потрібно та пан Гройсман попросить і реформу за реформу медицини проведе.
  • Анонім

    Закупіть краще швейцарських трамваїв. Як на мене вони більш зручніші.

    Анонім reply Анонім

    По-перше, не так уже й дорого буде зробити (майже) такий салон, як у швейцарських трамваїв. Із 6 млн. це коштує не більше мільйона. Самі сидіння це всього лише пару десятків тисяч разом з роботою. Інша справа, що наше депо хоче САМЕ ТАКІ, бо це відповідає чийомусь смаку і дозволяє впихнути більше стоячих.

    По-друге, швейцарські трамваї дуже старі. І такі залишилися тільки в музеї, а наступну хвилю закупки вони ще не списують. Через років 15-20 подеформовуються рами, і вони уже не будуть підлягати відновленню, хоч один капремонт ще можна зробити і потреба в ньому вже відчувається і по вигляду слонів, і по ходу вагонів.

    Залізо в Чехії і Швейцарії не суттєво різниться (і ті, і ті до речі його частково купували в СРСР), зате рами у Татр все-таки на 15-20 років молодші...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up