Через реконструкцію на площі Гагаріна не ходять нічні тролейбуси

Через реконструкцію на площі Гагаріна не ходять нічні тролейбуси

 У зв’язку з ремонтом на площі Гагаріна відбулися зміни у роботі громадського транспорту.

 Департамент  транспорту вінницької міської ради про деякі зміни попереджав ще в кінці травня. А саме: рух трамваїв № 1,2, 5 та 6 мав бути призупинений, автобуси та тролейбуси повинні були продовжувати роботу у звичайному режимі, а маршрутні таксі – частково об’їжджати ділянку дороги. Наразі все відбувається так, як і обіцяли – проте лише вдень. Наприклад, від 31 травня тролейбус № 10, що раніше розпочинав останній рейс о 23.30 зараз починає останній об’їзд о 22.25. Попри пізній час, потреба у достатній кількості громадського транспорту є – багато людей працюють у другу зміну і добираються з роботи у цей час. Маршруток недостатньо, адже вони розраховані максимум на 22-25 місць. Додаткових автобусів немає. Таксі у таку годину обходиться недешево.

 - В мене друга зміна закінчується о 23.30 і я завжди їхала додому тролейбусом №10, який тепер в цей час не ходить. Маршрутки  взагалі не зупиняються, бо переповнені - люди їдуть впираючись у лобове скло або у скло дверей, - каже вінничанка Оксана Андронова.  -  я живу в кінці вул. Келецької, таксі від центру додому обійдеться в 45-50 грн. Обіцяли що в момент відсутності тролейбусів будуть додаткові автобуси - чекаємо, може в кінці серпня і пустять. А ремонт будуть робити до вересня. Отже 3 місяці людям їздити із загрозою для життя, стояти 1.5 години на зупинці або брати таксі.

Начальник відділу транспорту та зв'язку департаменту енергетики, транспорту і зв'язку Вінницької міської ради зазначає, що моніторинг роботи транспорту проводиться постійно, про цю ситуацію їх не повідомляли. Для  покращення ситуації  громадянам потрібно офіційно звернутися до міської ради або КП "Вінницька транспортна компанія".

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» Від читача 21:52 Підтримайте, будь ласка, петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону «Нива» в гостях розгромила «Реал Фарму» 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає адвокат 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up