Транспортний колапс через дощ: Вінниця у заторах, на авто падали дерева

Транспортний колапс через дощ: Вінниця у заторах, на авто падали дерева
  • У Вінниці внаслідок сильного пориву вітру та сильних опадів з градом утворився транспортний колапс.
  • На машини та громадський транспорт падають дерева. Про це повідомляють вінничани у соціальних мережах.

Внаслідок негоди, яка вирувала у Вінниці близько 15.30, місто «застигло» у заторах. Підрозділи ДСНС проводять аварійно-рятувальні роботи по відкачуванню води на вулиці Брацлавській, Бевза та Володарського. 

Також є випадки падіння дерев на Келецькій, Пирогова, князів Коріатовичів, Фурмана та на Немирівському шосе.

Відео дня

На вулиці Первозванного, за словами прес-служби ДСНС дерево впало на авто. Як говорить прес-секретарка рятувальників Оксана Скришевська, наразі всі сили міста Вінниці задіяні до ліквідації наслідків негоди, ситуація під контролем. 

У соцмережах вінничани викладають відео, де видно, як впало дерево на вулиці Чехова обірвавши контактну мережу тролейбуса.Така ж сама ситуація сталась на вулиці Пирогова.

Через це рух тролейбусів у кількох районах міста був тимчасово зупинений, зараз ситуація стабілізується. 

Ось така ситуація на вулиці Замостянській.

На Поділлі також автівки «плавають» через негоду, яка вирувала у місті. 

У соцмережах вінничани викладають дописи, де діляться ситуацією зі своїх мікрорайонів. 

Пишіть у коментарях, де ще у місті є затори? Яка ситуація у вашому районі?

Читайте також: 

У Тульчинському районі легковик з'їхав у кювет. Постраждала пасажирка
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (42)
  • Dima Khmel

    У нас коллапс даже без дождя и ветра
  • Николай Кушнир

    Моргунов наш призедент! Ой тьфу ти мер... Простіте сер
  • Кравченко Дмитро

    оЗЕленяємось))) да байдуже яка буде влада, ви хоть одну повінь в будинку де живе депутат бачили? Сиджу на вулиці, за 2 години світло вже пропало тричі. Мені цікаво, якщо в мене щось поломається хто буде платити? А ще не виключення замикання. Вже 4 раз. Економісти херової, або ремонтувальники які вчились зовсім не на електриків. Район Олієжиркомбінату.
  • ОБА НА

    1989рік. Літо. Злива. Вул. Леніна. Авто глохли від рівня води. Але це раз чи два в рік. Не потрібно з цього роздмухувати слона. Так буде і надалі. Навіщо тратити кошти на якусь зливову трубу, яка буде забиватись сміттям?

    AK reply ОБА НА

    А потім потоки води без зливової каналізації навіть від середньої по силі грози повиривають асфальт?

    ОБА НА reply AK

    Це якщо вода піде десь кротовинами. А якщо поверх дороги, то нічого страшного.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up