Богдан Совик, який підкорює X-фактор, розповів чи боїться він телекамер

Богдан Совик, який підкорює X-фактор, розповів чи боїться він телекамер
Богдан Совик пройшов у наступний етап X-фактор і розповів журналістові “20хвилин”, як відбувся останній виступ та скільки повідомлень приходить у соціальних мережах.

У третьому випуску, який вийшов вчора, 21 листопада, Богдан знову зумів отримати достатню кількість голосів та вирватись вперед. 
Нагадаємо, що Богдан Совик – епатажний музикант з Вінниці, клавішник гурту “Graffiti” та невиправний хіпі. Завдяки пропозиції друзів та коханої дівчини, Богдан взяв участь у кастингу популярного шоу телеканалу “СТБ” X-фактор і став одним з найяскравіших учасників нового сезону. 
Вчора здійснилась мрія Совика виступити під живу музику. Богдан виконав чудову композицію “Can’t buy my love” гурту “The Beatles” у супроводі естрадно-симфонічного оркестру. Крім того, у співака була важлива місія: цього разу його виступ відкривав шоу.

Дитяча безпосередність та щирість вразили не лише суддів. Були деякі зауваження, але скоріше так - для годиться.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Спільнота Вк та сторінка щодня наповнюється гарними побажаннями від прихильників та прихильниці зі всієї України. Дехто навіть присвячує Богдану власні вірші. 
- Звісно, приємно мати таку кількість уваги. – каже Совик. – Проте дійсно важко відповідати всім, я фізично не встигаю. Повідомлень багато, а я один.
Незважаючи на переживання прихильників, Богдан отримав велику кількість голосів та матиме змогу продовжити боротьбу в четвертому ефірі 6 сезону X-фактор. 
- Що чекає на нас у наступній програмі, Богдан тримає у великому секреті. “Буде те, чого ви точно не очікуєте. – інтригує Совик. – Таким мене ще не бачив ніхто”. 
- Я знаю Богдана давно. – розповідає художниця Катя. – Коли ми з мамою дізнались, що братиме участь у передачі – дивимося щосуботи та тримаємо кулачки. Образи дійсно відрізняються від тих, які звикли бачити раніше. Але виглядає яскраво. Він може мінятись, це помітно й зараз. Тому вболіватиму і далі. 
- Совик – талановита людина. – додає Таня, журналістка. – Дуже рада, що завдяки конкурсу від X-фактор змогла бути присутньою на першому прямому ефірі. Чекаємо з перемогою!
Сам Богдан націлений радувати новими, незвичайними виступами. На запитання, чи страшно працювати на камеру, відповідає жартівливо. 
- Не боюсь ні камер, ні звуків, ні світла. Мені досить комфортно на сцені. Репетируємо щодня, йде багато старань та часу, щоб підготувати гарний номер для кожного.
Сумує Совик і за своїми клавішними. 
- Було б добре зіграти  на синтезаторі, це моє. – ділиться хіпі. – Проте ви побачите ще багато неочікуваних задумів, тому сумувати не доведеться. 
Редакція “20 хвилин” вболіватиме за вінницького хіпі та щотижня збиратиме для вас найсвіжіші та найяскравіші моменти. Далі буде…

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Крутий виступ, Богдан перевершив усі сподівання. Бажаю йому перемоги.
  • Анонім

    В Royal Pub он зажигает не хуже! Замечательный человек!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:23 На пішохідному переході у центрі Вінниці авто збило жінку play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up