Біометрика без черг: відкривають новий паспортний сервіс. Прийматимуть до 300 людей

Біометрика без черг: відкривають новий паспортний сервіс. Прийматимуть до 300 людей
  • Біометричні паспорти оформити буде простіше. Принаймні, так обіцяють чиновники.
  • Вже 5 березня 2018 року о 12 годині офіційно відкриють оновлений паспортний сервіс в центрі Вінниці.
  • Які послуги, крім оформлення закордонного паспорту, надаватимуть та які «золоті обіцянки» дають чиновники?

Паспортний сервіс, що на Замостянській, 20а переїжджає.

5 березня 2108 року планують відкрити нову державну установу «Документ». Там будуть оформлювати закордонних біометричні паспорти та айдікартки.

У центрі клієнтам запропонують й інші супутні послуги: укладання договору страхування, апостилювання документів, оформлення довідки про наявність або відсутність судимості

Відео дня

Ось який вигляд матиме оновлений паспортний сервіс:

 

За словами начальника Вінницького відділення паспортного сервісу Валерія Циркуна, в залі працюватиме шість робочих станцій, де прийматимуть документи, фотографуватимуть та зніматимуть біометричні дані. Працівники зможуть прийняти протягом робочого дня близько 300 людей, які оформлятимуть паспорт.

 

 

Заклад розташується  в центрі міста на Соборній в торговельному центрі Скай парк на п’ятому поверсі. Скористатися послугами установи громадяни зможуть у будні з 9:00 по 18:00 (без перерви на обід), у суботу з 9:00 по 13:00.

Зараз там вже закінчуються ремонтні роботи, встановлюється сучасне обладнання.

 

 

Читайте також:

Щоб не чекати. Три способи потрапити до електронної черги за закордонним паспортом
 

У приміщенні «Паспортного сервісу» працюватиме безкоштовний WI-FI. Діти, поки батьки займаються оформленням, зможуть розважитися на ігровому майданчику.

Варто зазначити, що зараз замість 20 робочих днів вінничани до сих пір чекають свої закордонні паспорти по кілька місяців.

Начальник міграційної служби області розповів, чому, починаючи із січня 2018 року, видача паспортів пришвидшиться. Про це читайте в публікації "Коли закордонні паспорти будуть виготовляти вчасно?"
 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • З.А.Глядач

    Дивлячись на ці приміщення,мимовлі замислюєшся-а на скільки піднімуть вартість оформлення документів7 Адже весь цей ремонт зроблений явно не за бюджетні кошти. Та й ореда приміщення у ТАКОМУ місці чогось варта...
  • Порошок

    Ну хоч щось, а то все в совдепії. Куди не зайдеш в міграційку, ніде не робився ремонт з часів СРСР.
  • Next

    ОДНОЗНАЧНО закордонні паспорти будуть виготовляти вчасно, після звільнення з посади начальника міграційної служби області, і його заступників.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up