Біля нового «Епіцентру» облаштували зону відпочинку. Там є радянський пам'ятник, а що ще?

Біля нового «Епіцентру» облаштували зону відпочинку. Там є радянський пам'ятник, а що ще?
  • Поблизу залізничного вокзалу з’явилося нове місце, де можна відпочити або дочекатися потяга на свіжому повітрі. 

Тиждень тому, 22 серпня, у Вінниці відкрився другий гіпермаркет мережі торгових центрів «Епіцентр». Він знаходиться на Батозькій, 1. Днями на території закладу облаштували зону відпочинку. 

Її площа складає декілька десятків квадратних метрів. Вже зараз на ній встановлено освітлення, кілька десятків лавок, смітників та облаштовані клумби. На клумбах висаджені дзвіночки, ліатріси, платани кленолисті та інші квіти з деревами. 

Сховатися від сонячних променів нова зона відпочинку поки не допомагає, однак, вже є ті, хто приходить туди скоротати час до відправлення своїх потягів та електричок. 

Відео дня

— Не люблю нікуди запізнюватися, особливо, якщо це потяги-літаки-автобуси. Ось і зараз ми приїхали майже за півтори години до відправлення поїзду. Донька сказала, що поряд з вокзалом відкрився «Епіцентр», тож ми пішли трішки пройтися по ньому. Походили п’ятнадцять хвилин, а що далі робити не знаємо. Вже думали повертатися на вокзал, як побачили цей майданчик, — розповідає Оксана. — Видно, що він ще дуже новий, рослини щойно посаджені, затінку немає, але все одно добре, що прямо поряд з вокзалом є таке місце. Хоч навколо паркан, але тут немає машин і великої кількості людей. 

Поза тим, тут встановлена скульптура, яка, швидше за все, стояла на території м’ясокомбінату до його ліквідації. Вона відноситься до радянської доби і зображує родину з трьох людей: чоловіка, його дружину та маленьку доньку, яку тато тримає на руках.

Вочевидь, пам’ятку вирішили зберегти, як нагадування про підприємство, яке колись знаходилося на місці сучасного «Епіцентру».

Читайте також:

Повернення артистів: ТОП-10 концертів цієї осені, які мають відбутися у Вінниці

Маски, як шкільне приладдя. Що треба мати від COVID-19 з собою в школі та скільки це коштує

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Юрий Бондарук

    А що там за подарунки першій "сотні" дали? Відпишіться щасливчики))) а то такий ажіотаж був)))билися прямо)))

    Tramp reply Юрий Бондарук

    не завидуй, или завидуй молча
  • Елена

    про клумбу і три лавочки пишеться в ОБЛАСНІЙ газеті... Оце рівень! не рівень, а РИВЄНЬ навіть, улюблене слово нашого Віктора Федоровича було. А ще притягнутий за вуха, а може й придуманий на ходу коментар від "Оксани". Якби написали статтю про те, що в місті є новий магазин, він біля вокзалу, а ще не забули зробити лавочки - ще б куди не йшло!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 16:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up