Без світла досі 10 сіл області. Електрики продовжують усувати наслідки негоди

Без світла досі 10 сіл області. Електрики продовжують усувати наслідки негоди
  • Вчора, 24 лютого, в Україні був сильний шквальний вітер.
  • Він наробив чимало лиха. Нині в нашій області через обірвані електромережі немає світла у 10 селах.

Минулої доби без світла було більше населених пунктів. Частину з них уже підключили до електропостачання 24 лютого та в ніч на 25 лютого. Електрикам працювати заважав сильний вітер. Роботи на висоті не проводилися.

«За інформацією центральної диспетчерської служби АТ «Вінницяобленерго», на 9 годину ранку поточної доби залишалось без світла 10 населених пунктів, 8 з яких у Бершадському районі та по одному в Калинівському і Теплицькому районах, — кажуть у «Вінницяобленерго». — Також зафіксовано поодинокі пошкодження повітряних ліній в мережі у Барському, Козятинському, Погребищенському районах та на території Замостянських ЕМ».

Наявні проблеми ліквідовує 10 ремонтних бригад обленерго та 12 одиниць техніки.

Відео дня

«Ремонтні бригади працюють у штатному режимі, — каже начальник ЦДС Василь Поліщук. — В першій половині поточної доби планується усунути пошкодження в електромережах та повністю відновити їх роботу».

 

Читайте також:

Зірвані дахи та повалені дерева. Рятувальники розповіли про наслідки негоди

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Геннадий Брацлавский

    в калиновке на ул Винницкая отключется свет при : подул ветер , паявилось солнце , небольшой заморозок , первый снег , дождь и т.д. Такое ощущение что электро мережа предсказывает погоду и предупреждает - во до чего дошли технологии !? отключение бывает короткочастным , такое ощущение как будто кто то сигнал подает кому то . А честно говоря - задолбали ! со своими отключениями  . скачки напряжения от 214 до 260 , а где обещанное постоянное 220  !? . кто будет отвечать за поломки бытовой техники , котлов - а ни кто ! нет закона !
  • Юрий Бондарук

    Лялі Ратушної вулиця, з 22.00 до 16.00 не було світла.....18 годин їхали ремонтніки їх матерів!
  • Наталия Шестопал

    Колгоспна,напевно б'є рекорди ...Мені здається,що в нас через день немає світла. Хоча  в нас вчора включили.
  • Альона Юрченко

    Стрижавка вул.Колгоспна(кінець вулиці) без світла другу добу!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up