13 спроб додзвонитися на швидку виявилися марними. Вінничанка народила вдома

13 спроб додзвонитися на швидку виявилися марними. Вінничанка народила вдома

Пологи, про які гудуть на всій Вінниччині. Чоловік не міг додзвонитися до “швидкої”. 23-річна жінка наpoдила вдома, а фельдшер записав, що віз жінку ще вагітною.

В Немирівському районі Вінницької області 23-річна Людмила нapoдила вдома, адже чоловік не міг додзвонитися до швидкої. Але лікарі, які після дзвінку поліції, все ж виїхали до пацієнтки, записали, що у пoлoгoвий жінку привезли ще вагітною, повідомляє «ТСН».

Чоловік Людмили тринадцять разів набирав телефон “швидкої”, а коли втратив надію додзвонитися, звернувся до поліції.

Зараз новонароджена Софійка вже вдома з мамою. З нею бавляться троє старших сестричок та братик. Матір каже, що щаслива, бо маленька народилася здоровою.

Відео дня

За фактом розслідують бездіяльність працівників швидкої під час пологів.

Детальніше дивіться в сюжеті:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (99)
  • Олексій

    1. Судячи з його репліки, він не на швидку дзвонив. Міг би ще в рельсу подзвонити для більшої трагічності, а не в швидку, а потім зобідитись.

    2. Медики того рангу отримують з/п 3000-3500 грн. (про 11,0000 брешуть) За такі гроші ніхто не буде працювати на убой, вже краще у Польщі полуницю збирати еквівалентом у 2 місяці і рік нічого не робити тут, за такі зарплати, це робота для лохів, які пів життя вчились, мають своєю сідницею за всі відповідати, отримувати 100 $ і потім їх любе чмо болотне має всі важелі затаскати і в у новинах обісрати.

    3. Хотіли зробити краще щоб у роділі з паперами не було проблем на виписці, і тут промах. Потрібно було написати, що підібрали невідому з дитиною (а може вона її вкрала?), дати такуж виписку з пологового відділення і нехай в законному порядку доводить що дитина її і оббиває всі можливі пороги.

    Фугидота.
  • Алла Яковенко

    Вслухайтеся! Чоловік каже, з підказкою жінки, що набирав "скору", а весь час попадав в Ладиженську лікарню, то який номер він набирав??? Ймовірно, що він не дзвонив до швидкої, а перший дзвінок туди зробила поліція. То виходить, що від них і не було дзвінка, то хто їм мав надавати допомогу?
  • Елена Винниченко

    Эти крольчихи рожают из-за денег, поэтому тратить их на такси или на другой транспорт никто не собирается. Главное получить кеш от государства, чтобы год прожить не работая,,,,, В следующем году  - новый младенец , через год еще,,,,, лохи пусть работают, платят налоги в бюджет и по одному ребенку рожают. А "умные" будут размножаться,,,Деби..изм не истребим. Они и с врачей хотели денежек срубить.

    З.А.Глядач reply Елена Винниченко

    Вони не лише на таксі,вони і на ган...контрацептивах "економлять".
  • Anonymous

    Не знаю-не знаю. Когда моя жена рожать начала (за две недели до срока) я и скорую вызвал и сам с работы полетел. Приехал чуть раньше скорой, минут на 15. Посадил жену в машину и повез в роддом. По дороге из деревне встретили скорую.  Если кого интересует, километра 3 они не доехали. Передал им жену. Сам поехал за ними. Никто ничего не требовал, даже очень отбивались когда благодарил за заботу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up