Змістовний фан в ІТ-Таборі цього літа! (Новини компаній)

Змістовний фан в ІТ-Таборі цього літа! (Новини компаній)

Мрія кожної дитини завершити успішно навчальний рік і…. нарешті насолоджуватись літніми канікулами. Де отримати неймовірні емоції та ще й з користю? Літній ІТ-Табір Вінницької ІТ-Академії - це навчальний змістовний фан в поєднанні з новітніми технологіями та європейськими методиками викладання. Така подія відбувається лише раз в рік!

Чим займаються в ІТ-Таборі? За місяць діти створять свій перший повноцінний сайт. Літній ІТ-Табір Школи Хакерів Вінницької ІТ-Академії працює уже 4-й рік поспіль. Тут вивчають програмування, графіку та дизайн, логіку та алгоритмізацію, англійську для ІТ. Та не навчанням єдиним ми завойовуємо серця дітей. Адже літо і для того, щоб круто повеселитись. Школярі прийматимуть участь у безліч командних ігор, квестів, змагань, познайомляться з провідним ІТ-компаніями міста, відчувають красу природи, під час походу в ліс, знаходять справжніх друзів-однодумців. Та це не все! В ІТ-Таборі діти зміцнять своє здоров’я, адже вони будуть щоденно займатись із тренером.  Кожне заняття — насичене та нестандартне. Дружня атмосфера допоможе дитині розкрити свою особистість, розвинути здібності і проявити себе в ІT вже у ранньому віці.

Для кого Літній ІТ-Табір? Табір організовується для дітей від 9 років. Заняття проходять в комфортних, спеціально обладнаних аудиторіях і на природі в компанії креативних викладачів. Таборування триває 4 тижні, 5 разів на тиждень, по 6 години в день.

Відгуки. Неймовірна пригода на все життя! Саме такими словами описують свої враження попередні таборівці і просять записати їх одразу на наступний рік:

Що далі? Для нас важливо, що крім отриманих знань та емоцій, багато дітей знайшли тут справжніх друзів. Кожен учасник Літнього ІТ-Табору отримує знижку на навчання в Школі Хакерів і може продовжити вивчення ІТ технологій.

Записуйтесь у Літній IT-табір від Школи Хaкерів. Тут діти заряджаються терабайтами цікавої інформації, розвивають свої здібності та ідеї, створити свій власний сайт :-)

Це шанс для вашої дитини вже цього літа почати програмувати своє майбутнє! 

Кількість місць обмежена - реєструйтесь: https://hack.intita.com/#itcamp 

Ми вирощуємо таланти))

Прес-служба Вінницької ІТ-Академії
Веб-сайт: ita.in.ua
e-mail: [email protected]
Тел.: (067)431-19-21; (073)20-99-743

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up