Якісна ІТ-освіта із гарантованим працевлаштуванням - БЕЗКОШТОВНО (Новини компаній)

Якісна ІТ-освіта із гарантованим працевлаштуванням - БЕЗКОШТОВНО (Новини компаній)

Щороку кількість спеціалістів в сфері ІТ зростає і, разом з тим, з’являються нові робочі місця від провідних компаній. Однак, не всіх початківців компанії готові взяти на роботу. Оскільки у кожного індивідуальний рівень підготовки, а, отже, і знань.

Дехто обирає дорогу самостійного вивчення матеріалу - читає книжки, дивиться відео, хтось проходить короткострокові курси, де обіцяють за місяць зробити з тебе “суперайтішника”, а хтось обирає онлайн навчання без часових рамок, щоб можна було опановувати професію вдома, у вільні періоди. Але книжкові та відео-ресурси про нові технології застарівають; підготувати спеціаліста, готового до вимог ринку праці, за декілька місяців неможливо; а навчання у власному темпі, без чітких дедлайнів, онлайн призводить до швидкої втрати зацікавленості та мотивації. І, як наслідок, ти витрачаєш кошти, зусилля, час, а результату - працевлаштування - так і не бачиш.

Студенти Вінницької ІТ-Академії не мають таких проблем. Першоджерелом знань виступають ментори-практики, які не один рік працюють за тією спеціалізацією, яку викладають, а, отже, надають актуальні знання для майбутніх спеціалістів та діляться власним досвідом. Тривалість навчання є оптимальною та дозволяє опанувати професію на рівні, впевненого у своїх силах, джуна. Навчання відбувається інтенсивно на реальних командних проєктах, що дає змогу відчути робочу атмосферу - студенти уже знатимуть хто над чим працює та як взаємодіяти між собою. Потрапивши в мотивоване середовище друзів-однодумців не тільки мотивуєшся сам, але і мотивуєш інших. Завдяки бонусному курсу Англійська мова для ІТ, випускники Вінницької ІТ-Академії впевнено почуваються при оформленні документації, спілкуванні з іноземними замовниками та членами команди. А логічним завершенням навчання є гарантоване працевлаштування. 

Ще сумніваєшся чи вже готовий освоїти перспективну спеціалізацію та гарантовано працевлаштуватися у сфері ІТ? 

Вінницька ІТ-Академія проводить розіграш безкоштовного навчання за будь-якою спеціалізацією - програмування, тестування, веб-дизайн, проектний менеджмент в ІТ.

Умови участі:

  1. Запиши мотиваційне відео тривалістю до 3 хвилин, де розкажи, що ти хочеш вивчати і чому саме ти мрієш навчатися у Вінницькій ІТ-Академії.
  2. Надішли нам відео-файл і опублікуй його в себе на сторінці Facebook.
  3. На сайті Вінницької IT-Академії https://ita.in.ua/ заповни анкету для абітурієнта та обери бажану спеціалізацію.
  4. Чекай на результати розіграшу.

Відео від учасників прийматимуться до 24 квітня 2021 року. Переможець зніматиме щоденні короткі відео про хід свого навчання.

Не зволікай, можливо саме ти отримаєш шанс безкоштовно навчатися у прогресивному навчальному ІТ-закладі, який гарантує працевлаштування!
 

Реєструйся:
на офлайн навчання: https://ita.in.ua/   
на онлайн навчання: https://online.ita.in.ua/   

Телефонуй: 067-431-19-21.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up