Як не втратити мотивацію і гарантовано потрапити в ІТ? (Новини компаній)

Як не втратити мотивацію і гарантовано потрапити в ІТ? (Новини компаній)

Сьогодні багато людей захоплюються ідеєю працювати в ІТ-компанії. Трішки фактів. За останні два роки кількість спеціалістів в топ-50 найбільших ІТ-компаній України зросла більше, ніж на третину — з 43 тис. до 58 тис. Крім того, одразу дві з цих компаній перетнули поріг «6 000 спеціалістів», тобто популярність даної професії зростає. Комфортні умови праці, гарний офіс, висока зарплата і різні “плюшки” дуже швидко захоплюють. Але… Зіткнувшись із низкою труднощів, дуже легко втратити мотивацію. Що робити, аби цього не трапилось знає Вінницька ІТ-Академія. 

Зніми рожеві окуляри. Часто люди, окрилені зарплатою в доларах, летят записатись на навчання, впевнені в тому, що все швидко і легко вийде. Зіткнувшись з реаліями більшість розбиває свої окуляри і ридає в подушку з фразами “Як важко навчатись!” “Чому я маю ще дома щось читати?” “Викладачі мали за мене все самі зробити!”... Зрозумійте! ІТ - це така сфера, де потрібно постійно розвиватись та с амовдосконалюватись. У Вінницькій ІТ-Академії ви всього цього навчитесь, адже навколо будуть викладачі-практики, які прагнуть передати власний досвід та мотивоване середовище студентів-однодумців. 

Повірте, будь де в мережі Інтернет ви можете скопіювати частину коду і вважати, що ви великий програміст. Але це ілюзія. Кожен айтішник має розуміти, що він робить, вміти розбиратись в чужих роботах та навіть комунікувати і доводити свою думку.  ІТА зніме із вас рожеві окуляри і покаже реальність, та саме головне - зробить із вас випускника, який гарантовано влаштується на роботу за спеціальністю.

Приймай виклики. Почати навчання в айті - це певний виклик, який варто прийняти і не боятись. Взагалі, приймати виклики захопливо і цікаво. Відчуття перемоги та досягнення поставлених цілей завжди приємне =) 

У ІТ-Академії часто приходять навчатись студенти, які раніше працювали лікарями, фармацевтами, психологами, інженерами, бухгалтерами та ін. І сьогодні вони працюють у ІТ-компаніях не лише Вінниці, а й інших міст України та світу. Це був справжній виклик - взяти і кардинально змінити своє життя. Для успіху в ІТ вам потрібно - 20% теорії і 80% - практики на реальних проєктах, плюс 100% бажання.

Розвивай у собі силу волі.  З часом трапляється так, що успіхи особливо не тішать, а реалізація поставленого плану почала пробуксовувати… Чому? Тут все досить просто. Справа в тому, що глобальна і відповідно недосяжна за короткий час мегаціль не може постійно підтримувати в нас потрібний мотиваційний рівень. Таких життєвих ситуацій ще буде багато, хай це буде студентське життя чи робота, коли так не хочеться, а треба. В такі моменти одразу уявляйте кінцеву ціль. Тільки уяви, які добрі плоди потім. Бо усе це, за правилами вселенської справедливості, винагороджується.

Знайди натхнення. Натхнення найкраще черпати від інших людей, які вже досягли успіху. Викладачі у Вінницької ІТ-Академії виключно практики, тобто діючі айтішники, які зараз у цю хвилину, працюють в ІТ-компаніях. Студенти завжди можуть запитати у них поради, поділитись сумнівами, а найголовніше - перейняти досвід у ментора-практика. Також почитайте відгуки наших випускників, можливо ви почуєте свою історію і зрозумієте, що все реально. Ніщо так не надихає, як справжня історія реальної людини. Крім того, ви навчаєтесь в мотивованому середовищі із друзями-однодумцями ;)

Відпочивай. “Перебування в постійній напрузі, шестигодинний сон - називається життям у кредит. Тобто людина не відновлює свої ресурси для нових досягнень, а позичає. І потім дивується, що цей кредит потрібно повертати, та ще й із відсотками”, – розповідає психолог Оксана Діденко. Тому повноцінний відпочинок дуже важливий. Людина, яка повністю відновилась набагато ефективніше та швидше сприйматиме новий матеріал. Два марафони відразу пробігти неймовірно важко. Однак, якщо це робити з повноцінним відпочинком між ними, то від цього бігу людина отримає справжнє задоволення та натхнення.

Думай про переваги. Багато хто думає лише про те, як важко пройти шлях навчання. Але замість того, щоб думати, наскільки це важко, подумайте, скільки всього воно вам дасть. Ваша кінцева ціль - це найважливіше про що ви маєте думати. Фокус на перевагах стати айтішником додасть тобі енергії і мотивації. Перевірено нашими випускниками.  

Ми всі чудово усвідомлюємо, що сучасний темп життя нагадує заняття спортом. Тільки великі зусилля, регулярність і наполегливість приводять до бажаного результату й омріяного рівня життя. 

Якщо ти прагнеш змінити життя і навчатись у сильних менторів, бути мотивованим та навчатись із друзями-однодумцями - реєструйся на навчання на будь-яку із спеціалізацій: програмування, ручне і автоматизоване тестування, веб-дизайн, проектний менеджмент. 

А для талановитої молоді є можливість отримати престижну освіту БЕЗКОШТОВНО. Кожен, хто складе екзамен з математики на максимум, буде зарахований на безоплатне навчання. 

Вінницька ІТ-Академія
ita.in.ua
тел. 067-431-19-21

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up