У Вінниці також. Чому досі мовчить мер міста Сергій Моргунов?

У Вінниці також. Чому досі мовчить мер міста Сергій Моргунов?
  • Більшість регіонів України, і в тому числі Київ та Вінниця, поки не готові до відновлення навчання дітей в школах в звичайному режимі.
  • Мер Києва заявив, що до кінця карантину школярі будуть навчатися дистанційно.
  • Чому досі мовчить мер Вінниці Сергій Моргунов?

Згідно з планом Кабміну, повернути дітей в школи можна тільки на четвертому етапі виходу з карантину. Про це розповів столичний мер Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу.

— До кінця карантину навчання буде дистанційним, — запевнив Кличко.

За його словами, департамент освіту КМДА доручив всім навчальним закладам Міносвіти підготувати плани і розробити форму дистанційного навчання. Таким чином кожна школа має можливість адаптувати програму навчання до технічних можливостей учнів і вчителів.

Відео дня

— Але місто робить все можливе, щоб 1 вересня за сприятливої ​​епідемситуації відновити навчальний процес у школах, —  зазначив мер Києва.

Нагадаємо, у Міністерстві охорони здоров'я України спільно з Міносвіти нашої країни почали обговорювати можливі формати роботи шкіл з початку нового навчального року, беручи до уваги факт пандемії коронавірусу.

Читайте також:              

Ще дві смерті від коронавірусу у Вінниці. Померли 62-річна жінка та 71-річний чоловік

Вінниця не готова до подальшого послаблення карантину

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Алеся Пирожкова

    Йому немає часу, коронавірус.
  • Елена Мартынова

    А они потом сделают Сюрприз,  числа 25 августа.

    Елена Николюк reply Елена Мартынова

    Елена Мартынова 🤦‍♀️
  • Tamara Grankina

    В Винницкой области около 1,5 млн человек. Заболело за сутки 20 человек. Посчитаем процент заболевших Получается приблизительно 0,0013%. Эпидемический порог ( это когда надо объявлять карантин) - 60% заболевших. Что-то не сходится...

    Ivan Dyakov reply Tamara Grankina

    Що????? ви плутаєте тепле з м'яким.

    За вашою логікою карантин не почнуть ніколи, адже за 1ин день заразитись 800+ к населення не зможе ніколи.
  • Підтримка "МОСТ"

    БОБРУСЬ молодець, дуже змістовна стаття, розкриває всю суть проблеми.

    Ирина Литвиненко reply Підтримка "МОСТ"

    И заголовок чудный... Что "У Вінниці також"?  Сразу видно - профессионал.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up