Senior Developer, але Intermediate English? Так не буває! (Новини компаній)

Senior Developer, але Intermediate English? Так не буває! (Новини компаній)

Один з викладачів Вінницької ІТ-Академії починає усі свої вступні уроки з досить цікавого запитання: “Яку мову потрібно знати, щоб програмувати?”. Нескладно здогадатись, що студенти починають називати найпопулярнішу Java, традиційну C чи стрімко набираючу обертів Java Script. Проте викладач завжди дивує правильною відповідю: мовою, яку треба знати щоб програмувати, є англійська. 

Англійська присутня в більшості кодів, цією мовою виходить найновіша і найактуальніша література, і в часи глобалізації співпраці з іноземними фірмами є обов’язковою.

Чесно кажучи, зараз нікого не здивуєш фразою “Англійська - це must-have спеціаліста у будь-якій галузі. Зараз без неї нікуди”. Саме тому сьогодні існує так багато курсів та шкіл, які обіцяють навчити англійської кожного. Молодий айтішник записується на уроки, проходить курс і отримує свій Intermediate, з яким його резюме виглядає в рази привабливіше для роботодавця, а зарплатня тішить душу. І рибка в сітці! 

Проте йдуть роки, а мова — явище динамічне, вона постійно розвивається і змінюється. Наприклад, щодня з'являється 14 нових англійських слів! Що робити, як встигнути за тенденціями? Просто. Потрібно поновлювати свої знання та покращувати скіли на додаткових курсах, тренінгах з професіоналами своєї справи, котрі йдуть в ногу з часом і завдяки своїм методикам перетворюють урок на захоплюючий процес. 

Кожна солідна фірма, котра піклується про розвиток та імідж, як свій, так і своїх працівників, запрошує спеціалістів проводити тренінги з англійської мови. І ось у компанії є час, бажання та можливість організувати зустріч колективу з вузькоспеціалізованим викладачем англійської. Але виявляється, що не так легко знайти людину, яка настільки обізнана в ІТ англійській, що може відкрити щось нове працівникам у цій сфері, котрі читають спеціалізовану літературу цією мовою та спілкуються з іноземними замовниками.

Однак запевняємо, що знайти таку людину можливо. Що стосується ІТ напряму, у нашому місті Вінницька ІТ-Академія пропонує співпрацю своїх викладачів англійської з ІТ компаніями. В академії працює 4 викладачі, котрі довгий час жили за кордоном і отримали там безцінний досвід. Кожен викладач володіє своїми унікальними розробленими методиками викладання та користується спеціально створеними для академії підручниками. Протягом навчання в ІТ-Академії студенти підвищують свою англійську на два рівні (наприклад, з Pre-Intermediate до Upper-Intermediate), і це відкриває безліч можливостей для успішного працевлаштування. 

Отже, якщо ви хочете щоб ваші підлеглі знали не лише те, що “London is the capital of Great Britain”, а й як співпрацювати і спілкуватись із замовниками з того самого Лондону, дзвоніть та пишіть у Вінницьку ІТ-Академію. 

Веб-сайт: intita.com
Контактний телефон: (067) 431-19-21
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня постраждали всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up