Ще понад 500 дітей зможе безкоштовно харчуватися у школах та садочках

Ще понад 500 дітей зможе безкоштовно харчуватися у школах та садочках
  • Безкоштовним харчуванням у школах та садочках забезпечені певні категорії дітей.
  • Сьогодні, 25 вересня, цей перелік збільшили та додали до нього дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів.

За таке рішення проголосували депутати на черговій сесії міськради. Витрати на безкоштовне харчування покриватиме міський бюджет. Передбачили за попередніми розрахунками 496 тисяч гривень до кінця року. 

Загалом у Вінниці 502 дитини, які є переселенцями чи мають статус дитини, що постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів: у садочках виховується 147, у школах – 355 учнів.

Безкоштовне харчування раніше було доступним для:

Відео дня
  • дітей учасників АТО та ООС,
  • дітей-сиріт, 
  • дітей, позбавлених батьківського піклування, 
  • дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних і інклюзивних класах, 
  • дітей з інвалідністю, 
  • дітей із малозабезпечених сімей.
  • дітей, батьки яких загинули у ході проведення АТО та ООС.

— Також безкоштовно харчуються учні 1-4 класів. У садках діє зменшена на 50 % плата за харчування дітей для батьків, у сім'ях яких троє і більше дітей, — додають у міськраді.

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 24 вересня, які ви могли пропустити

Забудова біля Замкової гори. Міськрада затвердила нові обов’язки для інвестора

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Natasha Makarova

    "Також безкоштовно харчуються учні 1-4 класів" - это где такое?? У младших классов сдельная оплата: гор.бюджет+родители
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up