Садочки міста також відправляють на карантин. Орієнтовна дата — з 16 березня

Садочки міста також відправляють на карантин. Орієнтовна дата — з 16 березня
  • Школи на карантині від 12 березня. Слідом за ними припинили навчання вищі навчальні заклади. Також планують закрити й садочки Вінниці.

Ще сьогодні садочки міста працювали в особливому режимі. Страва у тому, що рішення про їх закриття прийняли пізно ввечері 11 березня. Через це у дію заборону не встигли вивести. Питання карантину в садочках розглядатиме вінницька влада завтра, 13 березня.

Тим часом інші місцеві ЗМІ пишуть, що от уже з 16 березня дошкільні заклади офіційно відправляються на карантин. Таку інформацію їм нібито підтвердила директорка департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко. За словами Яценко, у батьків є ще час до понеділка, щоб вирішити, з ким залишити дитину. 

Зв'язатися з Яценко нам не вдалося і ми подзвонили на «Цілодобову варту». Там нам повідомили, що офіційного рішення про закриття садочків ще немає, його прийматимуть завтра. За їх інформацією, в п'ятницю 13 березня дошкільні заклади продовжать працювати в особливому режимі.
 

Відео дня

 

Читайте також:

Чи зміниться ваше життя на час карантину? Запитали людей на вулиці

Без кіно і театру. Які події скасують та які заклади закриють у Вінниці через коронавірус

Школи закрили, а в садочках — особливий режим. У Вінниці з 12 березня ввели карантин

Через коронавірус до 3 квітня в Україні запровадили карантин
 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Андрей Пет-Рович

  • Змерзла

    За словами Яценко, у батьків є ще час до понеділка, щоб вирішити, з ким залишити дитину. Можливо, пані Яценко, зацікавлена у такому вирішенні проблеми:

    Шановні батьки!У зв`язку із закриттям державних шкіл і садочків,дитячий центр "Навчалочка" запрошує діток від 2 до 6 років у ДИТЯЧИЙ МІНІ-ТАБІР!
    Якщо Вам немає з ким залишити дитину на період  карантину,а працювати потрібно,запрошуємо Ваших діток у наш заклад!
    Табір працює з 9.00 до 14.00.Вартість перебування -2000 грн.(за 15 днів).Або 200  грн.-1 день.
    У вартість входить: різноманітні розвиваючі заняття,творчість,розмовна англійська мова,ігри,розваги!
    Для убезпечення Ваших діток ми дотримуємось чітких правил  та заходів:
    -вологе прибирання,
    -провітрювання кімнат,
    -антисептична обробка рук,
    -дезинфекція поверхонь,
    -мінімальне скупчення людей!
    Чекаємо на Ваших діток у "Навчалочці"!До зустрічі!
    За словами Яценко, у батьків є ще час до понеділка, щоб вирішити, з ким залишити дитину
  • Джек

    так да или нет?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловим планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up