Наступного року ЗНО здаватимуть за новими правилами. Наказ Міністерства

Наступного року ЗНО здаватимуть за новими правилами. Наказ Міністерства

У 2017 році випускники шкіл здаватимуть ЗНО з одним новим обов’язковим предметом. Щоправда його, як історію та математику, можна буде також обрати. Окрім цього, незалежне оцінювання проводитимуть з кінця травня, щоб не заважати навчальному процесу

ЗНО- 2017 проходитиме з 23 травня по 15 липня. Про це йдеться в наказі Міністерства освіти та науки від № 889 від 23 липня 2016 року.

— Вчителі та учні скаржились на те, що тестування починалось з початку трохи зарано і заважало навчальному процесу, — розповідає директор Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Геннадій Кузьменко. — Напевно тому період тестування скоротили.

Наступного року також змінилась кількість предметів. Для того щоб скласти державну підсумкову атестацію потрібно скласти не два, а три предмети. Українська мова та література залишається обов’язковим, історія або математика на вибір, додається третій предмет, який учасник тестування обирає самостійно.

Відео дня

— Атестат випускникам наступного року видаватиметься після 18, або 20 червня, — розповідає Геннадій Кузьменко. — Випускні вечори перенесуть на другу половину червня, а не в травні, як було цьогоріч. Тестування вони будуть проходити вже не як випускники з переважної більшості предметів, а як учні школи. Їм буде забезпечене підвезення та супровід.
Читайте також:
Як вінницькі школи підготували випускників. Результати ЗНО
У яких вінницьких школах вчилось найбільше «двієчників». За результатами ЗНО
У сім разів гірше. Чому у Вінницькій області поменшало «двохсотбальників» по ЗНО
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up