Вінницький Dj запалює карибські клуби та грає космічні треки

Вінницький Dj запалює карибські клуби та грає космічні треки
Діджей із творчим псевдонімом Tony Zverin, 27-річний вінничанин встиг відіграти сети майже у всіх клубах нашого міста і не тільки. Хлопець розповів про новий проект Monkey Space, популярну музику на островах та які концерти та івенти варто відвідувати справжнім меломанам.

Музичною справою харизматичний Тony Zverin, також відомий в Вінниці як Тонік, займається ще з 2003 року. Свого часу хлопець співпрацював з такими вінницькими закладами, як “ModaBar”, “Європа”, “Колізей”, “H2O”, “Chaikovskiy” та інших. За словами виконавця, діджеєм став доволі спонтанно.

- У один із клубів мав приїхати Dj, але він спізнювався, і друзі в жарт сказали, щоб я його замінив. Згодом дійсно довелось замінити одного з виконавців і буквально за декілька годин навчитись працювати з діджейським обладнанням і засвоїти ази діджеїнгу. Так і відбулось перше бойове хрещення, - каже хлопець. 
Після того, як Тонік зрозумів, що не бачить свого життя без музики, він вирішив серйозно взятися за міксування. Нестандартний підхід дозволив діджею не лише потрапити на українські електронні фестивалі, а й відіграти сети у Турції, Тунісі та на Карибах.

- Карибські клуби дуже круті. – розповідає Тонік. – Це дійсно захопливе видовище. Уявіть собі величезні клуби, які мають стіни, але не мають стель…Басейни посеред танцполу... І все це на сонячних пляжах... Як у фільмах. Музика на Карибських островах досить специфічна, її важко описати чи порівняти з якоюсь іншою. Стиль називається буйон. Що саме робить його таким особливим і не схожим ні на що інще - спеціальні місцеві барабани, які видають просто неймовірний звук.

Відео дня

 Поділився діджей  враженнями і про самі теплі краї.

- На Карибах ви знайдете те, чого нема на інших островах. Там досить гарно, сонячно і спекотно. Але через високу вологість повітря по вечорам і вночі, коли температура падає лише на 2-3 градуси, вже істотно відчуваєш прохолоду, - каже вінничанин. - Багато незвичайних морепродуктів, екзотичних смаколиків. На тих, хто боїться комах, тут очікують метелики величезних розмірів та великі таргани, які до того ж вміють літати. 

Previous Next

Не обходиться у цій справі і без оригінальних моментів.

- Коли я лежав у лікарні після операції по видаленню апендиксу, до мене зателефонували і попросили зіграти сет. – розповідає Dj. – І що ви думаєте? За два чи три дні я вже був за пультом!

 Також у Тоніка був курйозний випадок перед одним із виступів, коли у останній момент обладнання перестало зчитувати жоден з його нових дисків. Але музикант не розгубився, й відіграв сет у стилі олдскул, знайшовши найстаріше, що було в його кейсі. Виступ викликав шалену радість у всієї аудиторії закладу. 
Нині Тонік зайнявся новим проектом разом із вінницьким креативщиком Art Ice. Їх дітище Monkey Space – це мавпочка, яка грає космічний BigRoom та Dutch саунд, та активно розважає публіку. Хлопці створили нестандартний кліп у стилі Moby та вже порадували декілька міст виступами у новому форматі. 

- Це буде досить незвично, – ділиться Тонік. – Monkey Space – це мила космічна істота, яка спустилась на Землю, щоб дарувати людям круті космічні музичні вібрації по всій країні і не лише. Буде багато сюрпризів і у відеороботах, і у живих виступах. 
Також, з початку 2016 року, діджей створив серію своїх мікс-шоу під назвою ProgressIn', де він грає музику напряму progressive house та близьких до нього стилів.ЇЇ вже можна знайти в iTunes та підписатися на підкаст. 

Діджей – доволі різностороння особистість. Захоплюється тату, у Тоніка їх уже більше п`яти. Також хлопець активно навчається грі на електро-гітарі та створює власні мікси. Cтосовно найближчіх планів хлопець висловився доволі мінімально, щоб не розкривати усі карти одразу ж. Буде безліч сюрпризів та несподіваних дуетів із зірковими представниками вінницької сцени. І досить скоро його нові творіння ми почуємо а, можливо, й побачимо вже найближчим часом.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Столярчук Александра

    Каждое выступление Dj Tony Zverina заряжает энергией и вдохновением еще на несколько недель! Море эмоций и драйва в каждом сэте! Достойный представитель украинской сцены электронной музыки!
  • Дарья

    Дійсно, треки круті, мені сподобалось. Він профі свого діла.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up