Вихід із складних ситуацій: гороскоп на тиждень з 8 по 15 березня

Вихід із складних ситуацій: гороскоп на тиждень з 8 по 15 березня

У період з 8 по 15 березня зірки будуть дарувати ліричний настрій і романтичні знайомства. 

Наступного тижня для деяких людей з'являться чудові можливості почати все з чистого аркуша.

Астролог Марина Скаді розповідає, що нам пророкують зірки.

На YouTube-каналі астрологиня Марина Скаді оприлюднила гороскоп на наступний тиждень.

Овен

З'являється натхнення, посилюється чарівність, уява, обставини складаються якнайкраще для ефективної творчої діяльності та неформального спілкування з однодумцями. Період несприятливий для роботи, яка вимагає точних розрахунків і дотримання суворих рамок.

Відео дня

Не слід вести будь-які ділові переговори або завершувати їх. Відкладіть складання довірчих угод і не кажіть нічого такого, що потім може бути витлумачено інакше. Уникайте вживання алкоголю та інших засобів, що змінюють свідомість.

Телець

Вдається впливати на людей, доносити інформацію через образи, музику, картини. Багатьом властиво занадто ідеалістично сприймати свої романтичні захоплення, тому не виключене розчарування в партнері. Можливе виникнення таємної  прихильності, посилюється прагнення до задоволень.

З'являються лінощі, небажання брати відповідальність, що призводить до проблем в професійній сфері. Обставини сприяють зануренню в свій внутрішній світ, можуть з'явитися незвичайні фантазії, що перешкоджають в реалізації мети.

Близнята

Поспішні, непослідовні дії є основною причиною неприємностей в цей період. Може спливти таємна інформація, що створить ситуацію сум'яття і плутанини в особистих і ділових взаєминах. Бійтеся шахрайства та крадіжок, помилок в фінансових розрахунках. Через необ'єктивну оцінку навколишньої ситуації легко можете стати жертвами власної фантазії. Швидка схильність до чужого впливу може зробити з вас активним учасником пліток і інтриг. Обмірковуйте свої слова, не слід говорити нічого такого, що потім могло б бути витлумачено як брехня.

Рак

Посилюється чутливість, багато помічаєте на тонкому рівні. Зростає схильність до любовних захоплень, з'являється можливість познайомитися з майбутнім романтичним партнером. Сприятливі обставини цього періодусприяють душевному єднанню з коханою людиною, підсилюють художню і творчу уяву, схильність до фантазій, мрійливості.

Підвищується сприйнятливість до всього прекрасного, прагнення до гармонії, до вищого ідеального кохання. Тиждень сприятливий для таємних справ або роботи в самоті.

Лев

Дослухайтеся до голосу своєї інтуїції, надайте значення своїх снів, звертайте увагу на знаки і ви знайдете відповіді на багато питань. Використовуйте всі шанси і можливості і ви знайдете гармонію і щастя в коханні. Гарний час для поїздки, для зв'язків із зарубіжними і далекими партнерами.

Будь-яка діяльність із братами, сестрами, сусідами буде успішною. Якщо є проблеми зі здоров'ям, то відбудеться поліпшення перебігу деяких захворювань, пов'язаних із гормональною сферою і розбалансуванням обміну рідин в організмі.

Діва

Посилюється інтуїція, здатність до ясновидіння і телепатії. Можливі таємні любовні зв'язки і пригоди, а можливо ви розкриєте таємні справи близьких. З'являються можливості для реалізації мети, але водночас потрібна конструктивна взаємодія з партнерами. Найкращий період для відновлення старих проєктів, прояву ініціативи, звільнення і приходу на нову роботу.

Для малого бізнесу чудовий період, будь-які розпродажі минуть більш активно і успішно. Те ж саме стосується поїздок, обговорень і роботи з інформацією — її пошуку, оброблення і передавання.

ТЕРЕЗИ
Тиждень інтенсивних любовних взаємин, пристрасних зустрічей, з'ясування стосунків. Це буде період яскравих романтичних побачень. Навіть якщо взаємини виявляться недовговічними, то залишать в пам'яті приємні спогади. У діловій сфері вдається досягти хороших результатів, ваші задуми і спільні проекти знаходять своє втілення в успішних діях.

В цей час сприятливими будуть презентації, подорожі, проведення або відвідування навчальних заходів. Слушна нагода для вирішення юридичних і правових справ.

Скорпіон

Період сприятливий для інтелектуальної діяльності, творчої роботи і демонстрації своїх талантів і здібностей. Результатом буде рішення матеріальних проблем і набуття нових вигідних знайомств. Відбувається стабілізація у багатьох сферах, позначаються реальні перспективи.

Незважаючи на зовнішню напружену атмосферу, цей період характеризується рясною і стимуляційною енергією. Навіть якщо спочатку ця енергія була породжена будь-якою проблемою, за рішучих зусиль вона буде спрямована на здійснення позитивних намірів.

Стрілець

Формуються сприятливі умови для соціальної активності та кар'єрного зростання. Позитивний потенціал тижня дозволить вам створити фундамент майбутніх успіхів.

Активна громадська діяльність і взаємодія з людьми старшого покоління, допомагає знайти нові потенційні можливості, які можуть привести до позитивних змін попри зовнішні напружені обставини. Чудовий період для презентацій, проведення та відвідування навчальних тренінгів, реклами, вирішення юридичних питань, планування закордонних поїздок.

Козеріг

Час неспішної діяльності, тому що в цей період багато аспектів фізичної реальності можуть сприйматися спотворено. Якщо справа загальмувалася, заспокойтеся, побудьте наодинці, і ви зможете самостійно у всьому розібратися.

У цей період не варто намагатися когось переконувати, а тим більше тиснути або палко спокушати чим-небудь. Оскільки якщо буде відмова, то досягти згоди в майбутньому буде практично неможливо. Обставини сприяють таємну діяльність, прихованого отримання економічної вигоди і доходів.

Водолій

Колеги і партнери можуть відзначити те, що ви стали повільніше виконувати роботу. Можливі неприємні розмови з керівництвом, представниками старшого покоління. Намагайтеся не конфліктувати, навіть якщо вас провокують.

Будьте більш уважними і терплячими до оточення, завдяки цьому ви зможете знайти союзників і зробите менше помилок. Це хороший період для розрахунків, складання звітів та іншої дрібної і нудної розумової роботи. Записуйте все, що вам спадає на думку, в майбутньому багато ідей виявляться корисними.

Риби

Сприятливий період для вас — час гармонії, любові і виконання бажань. Набуття натхнення сприяє ефективній творчій діяльності. За допомогою мистецтва вам вдається висловити невимовне, донести до інших людей красу і велич життя, прищепити духовні цінності.

Хто правильно скористається можливостями цього тижня, зможе посилити вплив і зміцнити своє становище в суспільстві. Гарний час для отримання юридичних консультацій, вирішення спорів, справ судового і правового характеру. Вдало вирішуються всі питання, пов'язані зі сферою закордону. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up