«Тут пройшло моє дитинство»: Сергій Кудлаєнко про організацію дитячого свята на Вишеньці (Прес-служба Сергія Кудлаєнка)

«Тут пройшло моє дитинство»: Сергій Кудлаєнко про організацію дитячого свята на Вишеньці (Прес-служба Сергія Кудлаєнка)

У парку Дружби народів пройшов захід «Країна дитячих мрій». До участі в ньому залучили понад чотириста дітей. Ще кілька тисяч вінничан стали гостями гулянь. Свято проходило за підтримки Народного депутата України Сергія Кудлаєнка.

На День захисту дітей, 1 червня, біля Вишенського озера було доволі людно та весело. Протягом усього дня і до пізнього вечора там проходили різноманітні конкурси, покази мод та виступи творчих колективів. На свято з'їжджалися діти та дорослі з усього міста. Але найбільше гостей було саме з Вишеньки.

 – Це мій рідний мікрорайон. Я тут народився. Тут пройшло усе моє дитинство, – розповідає Народний депутат України Сергій Кудлаєнко. – Ми з батьком грали у цьому парку в футбол. Воротами у нас були два дуби, або палиці, які ми встромляли у землю. Ще ми каталися тут на катамаранах, брали човни в оренду та рибалили. З цими місцями у мене безліч приємних спогадів

«Країна дитячих мрій» включала в себе не тільки розважальну програму зі сцени, але й прогулянки на новеньких катамаранах, містечко атракціонів, зони відпочинку, майстер-класи та фуд-корти. Під час свята гості заходу отримали безліч призів та понад 500 сертифікатів на вивчення іноземних мов, ковзанку, атракціони тощо.

Ввечері на гостей чекав танцювальний флешмоб, шоу мильних бульбашок та перша у Вінниці дитяча холі дискотека. За музичний супровід відповідала найменша діджейка країни Dj Kazkova.

 – Тому коли до нас звернулися партнери з пропозицією долучитися до організації цього свята, ми залюбки погодилися, – продовжує Сергій Кудлаєнко. – Дуже класно, що така велика кількість людей мала змогу прийти, щоб відпочити, насолодитися та зануритися в цю прекрасну атмосферу. Це невимовне щастя здійснювати бажання маленьких жителів нашого міста. Радий, що до організації свята долучилось стільки охочих, адже ми подарували незабутні емоції дітям та їхнім батькам, а це найголовніше. Закликаємо усіх щодня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього!

Насичена програма, дружня атмосфера, незабутні враження, приємні емоції, цікаві зустрічі, спілкування та знайомства, веселе проведення часу!  Одним словом - свято вдалося!

instagram@sergij_kudlayenko
facebook: @S.kudlaienkofacebook.com

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up