Цивілізована маївка. Сім вінницьких заміських комплексів, де є водойма і мангал

Цивілізована маївка. Сім вінницьких заміських комплексів, де є водойма і мангал
Авторка статті Лариса Олійник на базі відпочинку «На Яру»
  • Травнева погода нарешті потішила теплом і покликала вінничан на відпочинок за місто.
  • Піддготували для вас підбірку заміських баз відпочинку з відкритими басейнами, альтанками і мангалами.

З приходом сонячних травневих днів ми мріємо про відпустку, щоб забути про метушню міста, змінити картинку і набратися сил. Через карантин це не завжди вдається. Вихід — релакс в заміських комплексах.

Пронуємо бази відпочинку біля вoдойм, де вінничaни мoжуть пoхлюпaтись в бaсейнaх, пoрибaлити, посмажити шашлик, зварити юшку, взяти нa прoкaт чoвен чи кaтaмaрaн, щoб відвoліктись від буднів на маївках і відчути себе на «курoрті» непoдaлік Вінниці.

Відео дня

1. «На Яру»

  • Адреса: село Стадниця, вул. Молодіжна, 46

Перезавантажитись та отримати повний релакс можна «На Яру». Це відносно новий заміський комплекс для відпочинку дорослих і дітей. Знаходиться він серед чарівних краєвидів та свіжого повітря в селі Стадниця, недалеко від Вінниці.

Це міні містечко для перепочинку усією родиною. Відпочинок зелених галявинах та біля басейнів. На території є окремі будиночки, альтанки і мангали. Окрім дорослого і дитячого басейнів, є штучне озеро, в якому теж можна купатись. Вартість відвідування басейнів для дорослих –— 200 гривень, діти з 3 до 10 років — 100 гривень. Діти до 3 років — безкоштовно. 

На території бази відпочинку є ресторан, бар, баня, хамам, чан на дровах, тенісний корт. За окрему плату можна забронювати альтанку, взяти мангал і самостійно приготувати юшку, страви на грилі.

У центрі «На Яру» можна залишитись і на кілька днів. Проживання у 2-місному будинку зі зрубу із власною кухнею коштує 900 гривень на добу, для компанії з 6-и чоловік — двоповерхові апартаменти вартістю 1700 грн. Або ж, як варіант, вам запропонують номери в готелі на території бази відпочинку.

2. «Березино»

  • Адреса: село Зарванці, вул. Зоряна,1

Аквамариновий величезний басейн, затишні будинки з каміном та терасою, озеро та альтанки у затінку дерев. Усе це чекає на вас в садибі «Березино». Це райське місце находиться за 10 км від Вінниці у селі Зарванці.

На території закладу працює два басейни, великий і для малюків. Поруч є ресторан. Біля озера — дерев’яні будиночки і альтанки.

Один день перебування для дорослого — 150 гривень. Для діток від 3 до 10 років —100 гривень, до 3 років — безкоштовно.

Тут пропонують кілька видів відпочинку. Для любителів попірнати у відкритому басейні та не турбуватись про приготування їжі — аквазона з лежаками, рестораном та окремими кімнатами. Поціновувачі посиденьок біля ставка можуть орендувати альтанку з мангалом: до 10 осіб за 900 грн.

Якщо ж є бажання усамітнитись — на вас чекають затишні будинки. Глиняні та зі зрубу — від 1000 грн, а також сімейний котедж — від 1800 грн.

3. «Comаrovo»

  • Адреса: село Комарів, вул. Савчука, 20

Перепочити та набратись сил на лоні природи допоможе заміський клуб сімейного відпочинку «Comаrovo».  

Заміський клуб сімейного відпочинку. Тут можна поселитись у затишному фінському будиночку на 4 людини. Вартість проживання за добу 1350 гривень. Сюди входить також і користування басейнами. А їх тут аж п’ять.

Вартість відпочинку на території бази без оренди будиночка для дорослих — 150 гривень будні дні, 200 гривень — у вихідні. Діти до 7-ми років безкоштовно, з 7 до 12 років — 100 гривень.

Також по всій території розташовані альтанки з мангалами на різний смак та кількість гостей. Вартість бесідок — від 360 гривень.

Працює бар та кухня. А для найменших відвідувачів є гральний майданчик. Є також поле для волейболу та різних ігор. Для затятих лазників на території клубу є сауна на дровах та карпатський чан з кімнатою для відпочинку, каміном і терасою.

4. «Лани»

  • Адреса: село Бохоники, вул. Дружби, 51

На території комплексу є три дорослих і два дитячих відкритих басейни, будиночки, альтанки, ресторан. 

Один день купання для дорослого у будні дні — 200 гривень, для дітей — 100 гривень. У вихідні 250 гривень дорослі та для дітей 200 гривень.

Харчування на території «Ланів» замовляється в кафе. Зі своїми продуктами можна лише за умови оренди альтанки. Вартість бесідки — 700 гривень на день. До цієї суми входить мангал і дрова.

Тут також можна поселитись в дерев’яному будиночку чи готелі в номерах з балконом із видом на ліс. Вартість проживання у будиночку на 4-х —1400 грн, у готелі за 2-х — 800. До цієї суми включене і користування басейнами.

5. «Кльове місце»

  • Адреса: знаходиться в 10-и км. від Вінниці на Тиврівському шосе.

Це заміський готельний комплекс з широким асортиментом послуг. Тут можна добре відпочити і гарно порибалити. Риболовля на вудку та спінінг коштує 150 гривень за день. Вночі рибалити тут заборонено.

Крім аква процедур, відпочивальникам пропонують зіграти у волейбол, пейнтбол, покататися на катамаранах та човнах, а також попаритись в лазні.

Вартість альтанки на воді — 40 гривень з людини.

Також в «кльовому місці» пропонують готельні послуги. Можна подобово орендувати номер чи котедж. Вартість проживання від 700 до 1300 грн, в залежності від кількості чоловік та «класу» житла.

На території працює кафе, де можна замовити «домашні» страви.

6. «Берізка»

  • Адреса: село Тютьки (біля стрільбища). 

База відпочинку складається з окремих будиночків для проживання, альтанок з мангалами над озером. Є сауна, ресторан, бар, аквазона та власний пляж з лежаками. На території бази передбачена парковка для автомобіля (безкоштовна).

Двомісні будиночки коштують від 600 гривень. Обладнані холодильником, двоспальним ліжком, диваном, телевізором з супутниковим телебаченням, власним санвузлом з бойлером. На території є Wi-Fi на літньому майданчику і в барі.

Проживають можуть харчуватися в кафе на території бази. За додаткову плату можна замовити риболовлю, катамарани. 

7. «Комарово»

  • Адреса: село Комарів, вул. Михайлівська

Любителям риболовлі та абсолютної тиші підійде база відпочинку «Комарово» (не плутайте з клубом відпочинку «Com@rovo»). Місце спокою та релаксу розташоване прямо на мальовничому березі річки.

Крім того, що тут можна відпочити, засмагнути, посмажити шашлик, є можливість ще й самому спіймати карасика на юшку.

Вартість одного дня риболовлі з берега чи місточка —170 гривень. Дерев’яний будиночок, в якому можна заночувати коштує 600 гривень на добу. Також можна орендувати й бесідку з мангалом, дровами та шампурами. Вартість оренди 150-400 грн.

Порадіє не лише тато-рибалка, а й уся його сім’я під час відпочинку в такому мальовничому місці. Пляж з зоною для засмаги з лежаками, водними гірками, тарзанкою та окремим місцем для купання дітей — це саме те, що треба в теплий день.

 

Читайте також:

Травневий бум: Туреччина пропонує рекордні знижки на тури. З чим це пов'язано?

Росія скасувала всі рейси до Туреччини. Що це означає для українського туриста?

Хорватія, Чорногорія і Кіпр відкривають двері для українських туристів. За яких умов?

Розкішні палаци і замки неподалік Вінниці. Маршрут дня для подорожей автомобілем

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Dasha Soboleva

    Была в Ланах очень все понравилось и все остались довольные 😄
    Рекомендую
  • Alex Peliustka

    Я должен авторизоваться чтобы просмотреть рекламу за которую они получили деньги, ну и наглость!
  • Vadim Pavlov

    Там де є мангал і водойма не може бути цивілізованої маївки)
  • Читач88

    Класс!!!! Уже хочу поехать....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up