ТОП-5 найочікуваніших кінопрем’єр 2021 року. Що можна буде подивитись влітку?

ТОП-5 найочікуваніших кінопрем’єр 2021 року. Що можна буде подивитись влітку?
  • Через пандемію коронавірусу прем'єри багатьох фільмів перенесли на невизначений термін. 
  • Деякі кіновиробники вирішили відразу презентувати свої роботи на стрімінгових платформах, замість кінотеатрів.
  • Редакція 20minut.ua підготувала добірку фільмів, які кіномани зможуть подивитись вже цього літа.

На літо 2021 року заплановано чимало прем'єр, проте для деяких картин ще досі не обрали точної дати. Пропонуємо вашій увазі ТОП-5 різножанрових стрічок, перегляд яких все ж можна відмітити у своєму календарі.

Приємного перегляду!

Лука 

  • Прем’єра: 17 червня
  • Жанр: мультфільм, фентезі, пригоди

Відео дня

Нова анімаційна стрічка від Disney та Pixar розповість історію дорослішання хлопчика Луки. Події розгортаються на узбережжі Італійської Рів’єри, де атмосферу безтурботності доповнюють морозиво, паста й постійні поїздки на скутері. У головного героя мультфільму є найкращий друг, але на заваді їхнім пригодам неочікувано стають морські страховиська з іншого світу, що живуть під водою . 

Клондайк

  • Прем’єра: 17 липня
  • Жанр: драма
  • Актори: Оксана Черкашина, Сергій Шадрін, Олег Щербина

У липні на нас чекає прем’єра української картини — історія про три дні з життя сім’ї, яка опинилась перед справді складним вибором. Однією із сюжетних ліній є подія, пов’язана з катастрофою літака МН-17, що сталась в липні 2014-го.

Круїз по джунглях

  • Прем’єра: 29 липня
  • Жанр: пригодницький
  • Актори: Двейн Джонсон, Емілі Блант, Едгар Рамірес

Головна героїня фільму, дослідниця дикої природи Лілі Хоутон, понад усе мріє побачити незвичайне дерево, яке росте тільки у верхів'ях річки Амазонки. За легендами, воно має надзвичайні цілющі властивості. Щоб дістатись до заповітного місця, Лілі винаймає круїзний пароплав і разом із його капітаном  Френком вирушає у подорож...

Останній найманець

  • Прем’єра: 30 липня
  • Жанр: комедійний бойовик
  • Актори: Жан-Клод Ван Дамм, Ерік Жюдор, Міу-Міу  

У стрічці від Netflix події розгортаються у Франції довкола колишнього таємного агента спецслужб. Він має терміново повернутися до Франції, коли його сина помилково звинувачують у незаконному збуту наркотиків та зброї…

Додамо, що частину сцен фільмували в Україні, а саме в Києві, обираючи для зйомок локації, подібні до Франції.

Беккет 

  • Прем’єра: 27 серпня
  • Жанр: бойовик
  • Актори: Джон Девід Вашингтон, Алісія Вікандер, Бойд Холбрук, Вікі Кріпс

Все розпочинається з відпочинку в Греції, а завершується низкою небезпечних подій, змовою і політичними заворушеннями...Щоб врятувати власне життя, головному герою стрічки Беккету доведеться добряче постаратися.

 

Читайте також:

До Дня захисту дітей. Добірка фільмів від 20minut, які можна подивитися всією родиною

«Чілдрен Кінофест»: юних поціновувачів кіно запрошують на фестиваль дитячих фільмів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up