До Дня захисту дітей. Добірка фільмів від 20minut, які можна подивитися всією родиною

До Дня захисту дітей. Добірка фільмів від 20minut, які можна подивитися всією родиною
  • Дитинство — найбезтурботніша пора, коли можна спати досхочу і всі проблеми сприймаються через призму рожевих окулярів.
  • Журналісти «20 хвилин» підібрали фільми, де головними героями є діти. Хтось з них втратив батьків, когось не сприймають чи ображають оточуючі, хтось живе бідно, але всі вони не припиняють мріяти про краще життя і вирішують проблеми по-своєму — дещо інфантильно, але щиро і чесно.

У щоденних перегонах за кар’єрою, грошима чи через інші проблеми ми рідко бачимося з найріднішими людьми. Хороший фільм про любов та сімейні цінності — один з найкращих приводів зібратися разом.

«Місіс Даутфаєр», 1993

Головний герой комедії Деніел Хілліард — актор, він живе у Сан-Франциско. Чоловік одночасно залишився без роботи, а після сварки дружина подала на розлучення. За рішенням суду діти залишилися жити з мамою, а Деніелу можна бачитися з малюками лише раз на тиждень. Однак творча натура чоловіка знайшла вихід з непростої ситуації: його родині потрібна була гувернантка і Деніел вирішив зіграти роль няньки. За допомогою гриму та жіночим вбранням він перетворився на місіс Даутфаєр — ідеальну домогосподиню. Заново йому вдалося познайомитися з дітьми та відкрити їх нові сторони, а також зрозуміти, чому дружина вирішила його покинути.

Відео дня

«Матильда»,1996

Історія про дівчинку Матильду. Вона має унікальні здібності: множить величезні цифри, може рухати предмети силою погляду і розуміє занадто багато для свого віку. Її здібності викликають подив у оточуючих, але тільки не в батьків Матильди. Вони зовсім до неї байдужі, їх не просто не цікавлять таланти доньки, вони навіть не намагаються дізнатися, як справи в дівчинки. Відтак Матильда живе і виховує себе сама.

«Лемоні Снікет: 33 нещастя», 2004

Сюжет кінострічки у жанрі фентезі розгортається навколо трьох сиріт сімейства Бодлерів. Одного дня через пожежу Вайолет, Клаус та Сонечко залишилися не лише без даху над головою, а й без батьків. Опікуном сиріт став граф Олаф — чоловік всіма силами намагається позбавитися дітей і заволодіти їх спадком. Розкусивши плани графа, діти намагаються довести всім, що Олаф зовсім не милий і турботливий опікун, а підступний чоловік. Однак ніхто не хоче вірити дітям і їм доводиться брати ситуацію в свої руки.

«Чарлі та шоколадна фабрика», 2005

Власник великої кондитерської фабрики Віллі Вонка оголосив конкурс, п’ять переможців якого зможуть навідати його фабрику, а один з них виграє стільки шоколаду, що вистачить на все життя! Чарлі, хлопчик з бідної родини, на подаровану дідусем монетку купує шоколадний баточник і знаходить там виграшний білет. Отже, подорож на шоколадну фабрику почалася. Але чи зможе Чарлі та інші переможці казкової лотереї протистояти спокусам фабрики і отримати головний приз?

«Олівер Твіст», 2005

Фільм заснований на романі Чарльза Діккенса «Пригоди Олівера Твіста», але при цьому позбавлений всіх сентиментальних моментів зі смертями та довгоочікуваними зустрічами. В провінційному англійському містечку девятирічний сирота Олівет трудиться в домі, де його постійно принижують. Врешті хлопчина не витримує і тікає в туманний Лондон. Там він сподівається знайти своє щастя, друзів та люблячу родину, а натомість стає членом банди крадіїв. Його очікує довгий і важкий шлях і ще більш важкий вибір в кінці — вхопитися за майже прозору можливість світлого майбутнього чи назавжди залишитися на соціальному дні.

Редакція «20 хвилин» бажає вам приємного перегляду!

Читайте також:

Свій серед «чужих». Чому тренер з Америки вирішив назавжди залишитися у Вінниці?

З біофізики в… бодібілдинг. Вінничанка стала срібною призеркою України на змаганнях
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up