ТОП-5 фільмів, які допоможуть зігрітися, коли за вікном зима

ТОП-5 фільмів, які допоможуть зігрітися, коли за вікном зима
  • Про що думає людина на вершині Евересту?
  • Чому варто цінувати кожну мить?
  • Який він — сповнений дивами Нью-Йорк?
  • І ще кілька «теплих» картин з нашої добірки

На вулиці, на жаль, не літо, а це значить, що урізноманітнити свої вихідні не так-то й легко. Піти в кафе, нічний клуб, пограти в більярд чи боулінг — найпоширеніші сценарії проведення часу вінничан. Але не всі мають бажання або можливість проводити своє дозвілля саме так. Тому ми відібрали п'ять фільмів, які можна дивитися, як одному, так і у родинному колі. Головна їх особливість в тому, що переглядаючи стрічки, ви будете почувати себе набагато затишніше і «тепліше» кіногероїв, а сценарій не відпустить вас до самого фіналу.


«Еверест» (Everest, 2015)

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Почнемо з найжорсткішої стрічки у нашій добірці. Фільм, який розповідає реальну історію тих, хто живе горами і підкореними висотами. Але є вершини, які під силу далеко не всім, навіть самим досвідченим. Стрічка дасть зрозуміти, які відчуття охоплюють людину на висоті польоту лайнера 747, у самому небезпечному місці на Землі  на вершині Евересту. Фільм тримає в напрузі до самого фіналу і мотивує якщо не відправитися в гори, то, принаймні, негайно зайнятися спортом.
 

«Чорний дрізд» (Deadfall, 2012)

Снігопади і зимові пейзажі — окремі персонажі цієї стрічки про життєву незворотність і про те, що мить  це все, що у нас є. Тому що в наступну хвилину автомобіль рушить з місця, хтось з кимось назавжди попрощається, а хтось залишиться чекати... Динамічний трилер про любов, розплату і прийняття рішень, а ще про те, як помилки вміють наздоганяти у самий невідповідний момент, бо від минулого не сховатися.


«Любов крізь час» (Winter's Tale, 2014 року)

Романтична кіноказка про вічні істини, де добро неодмінно перемагає зло. Тут ви побачите притаманні чарівним історіям неймовірну любов, злих ворогів та безліч перешкод. А ще сповнений дивами зимовий Нью-Йорк. Рекомендуємо дивитися кіно за чашкою гарячого чаю у колі тих, хто ще хоч крапельку вірить в магію.


«Замерзла з Майамі» (New in Town, 2009)

Ця історія про дівчину, яка геть забула про романтику, поки робила свою кар'єру. Але раптове відрядження в американську глухомань змусить її переглянути головні життєві принципи і нарешті знайти те, чого, як їй здавалося, вона не шукала. Забавна стрічка про пекучі морози, пронизливі вітри, дружбу, кохання і перемогу маленького містечка над великою корпорацією.


«Там, де живуть чудовиська» (Where the Wild Things Are, 2009)

Душевний фільм для всієї родини. За зовнішньої казковістю персонажів криються почуття, які час від часу долають всіх нас: самотність, егоїзм, ревнощі, заздрість... Коли боротися з ними більше немає сил, тоді з'являються вони  внутрішні чудовиська. Саме про них розповість стрічка. Головному герою  маленькому хлопчику  належить подружитися зі своїми монстрами, а ще навчитися любити, прощати, забувати власні образи і цінувати найближчих.


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up