Новий музичний проект Святослава Вакарчука «Оранжерея» у Вінниці (Новини компаній)

Новий музичний проект Святослава Вакарчука «Оранжерея» у Вінниці (Новини компаній)

Зустрічай музичну весну 17-го березня 2021-го року!

Квитки на концерт 17:00
Квитки на концерт 20:00

СВЯТОСЛАВ ВАКАРЧУК: «Останні місяці у нас іде дуже активний творчий процес: ми працюємо над альбомом «Океан Ельзи» і маємо нової музики вже не на одну платівку! Одного дня, працюючи в студії, я подумав: а чому б, поки готуємо новий альбом та великий тур ОЕ, не зробити окремий музичний проект і показати вам нові пісні так, як ми грали б їх не на великому стадіоні, а будучи вуличними музикантами?

Так і народилась ідея мого нового проекту. Ми назвали його «Оранжерея». А суть мого нового музичного проекту: відчуття тепла, яке завжди з тобою».

До концертної програми увійдуть нові пісні, записані музикантами для нової платівки ОЕ, а також «домашні» версії пісень Океану та інших відомих пісень, які кожен з нас знає давно, але ніколи не чув у такому аранжуванні.

Перша пісня нового проекту - "Знову", була презентована наприкінці листопада 2020 року.

Святослав Вакарчук - Знову (official video, 2020 "Оранжерея")

 «Ми записали її ще в роботі над альбомом Океану Ельзи, але зрозуміли, що це одна з тих пісень, в яких цікава своя доля, тому що вони записані з двома гітаристами, які не є гітаристами. Справа у тому, що наш бас-гітарист Денис і клавішник Мілош взяли не свої інструменти: вони зіграли на акустичних гітарах, а я ж зіграв на фортепіано. Ми відчули, що в цьому є певна енергія, варта бути записаною в окремому проекті», - каже Вакарчук.

Разом з піснею "Знову" відбулась і презентація відео, яке зняте молодим режисером Олександром Коршаком в оранжереї у столичному національному комплексі "Експоцентр" ВДНГ.

Що ж до нового альбому Океану Ельзи, то робота над ним триває, а поки музикант презентує свою творчість, яка більше пасує не стадіонним концертам, а може бути зіграна в інтимній камерній атмосфері.

Не забуваємо, що під час виступів буде дотримано усіх необхідних правил безпеки, соціальної дистанції тощо. 

Друзі, весна уже на порозі! Давайте зустрічати її з музикою «Оранжереї»!*

*Без використання фонограми

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up