Фіналістки «Міс Вінниця» зібрали майже 50 тисяч для «атовців»

Фіналістки «Міс Вінниця» зібрали майже 50 тисяч для «атовців»
  • У понеділок, 26 лютого, в арт-просторі «Галерея XXI» пройшов четвертий благодійний аукціон «Краса допоможе – Україна переможе!» У ньому взяли участь 16 фіналісток конкурсу «Міс Вінниця-2018». Найдорожчий лот придбали за 15000 гривень.

За умовами аукціону, кожна з дівчат мала власноруч виготовити роботу, яка б пішла з молотка. Більшість цьогорічних фіналісток вирішили малювати та писати картини, кілька дівчат представили саморобні ікони, одна учасниця виготовила намисто.

Вартість кожного лоту стартувала від 300 гривень. Але менш ніж за тисячу двісті не пішло жодного. У середньому, заможні вінничани, підприємці та місцеві депутати, пропонували за хенд мейд конкурсанток дві тисячі гривень. Найдорожчою стала вишита бісером ікона Богородиці Остробрамської, яку придбали за 15 тисяч. Покупець повідомив, що передасть її хлопцям в АТО. За його словами, нашим бійцям забагато захисту не буде.

Відео дня

Виручені під час аукціону кошти пішли на рахунок програми Благодійного фонду «Подільська громада» – Підтримка Української армії. У минулому році на аналогічному заході було виручено 42 тисячі гривень. Цьогоріч – 46 350 грн.

– Ця ікона незвична тим, що це одне із небагатьох зображень Богородиці без дитини. А обирала її інтуїтивно. Проте думаю, що вгадала, оскільки вона всім дуже сподобалася,  – розповідає конкурсантка, чий лот придбали за 15 тисяч гривень, Богдана Плотиця. –  Я була вперше на такого роду заходах, тому не могла припустити навіть приблизної ціни своєї роботи. До того ж, мій лот був останнім, і бачачи, за скільки купують роботи інших дівчат, я розраховувала на щось подібне. Але коли сума піднімалася все більше, я починала нервувати. Для мене це стало приємною несподіванкою.

Нагадаємо, що конкурс «Міс Вінниця» відбудеться 4 березня у театрі ім. Садовського. Початок о 18.00. Спеціальним гостем заходу стане Pianoбой.

Карина

(Роботу придбали за 1500 грн)

Інна

(Роботу придбали за 1200 грн)

Єлизавета

(Роботу придбали за 2000 грн)

Аліна 

(Роботу придбали за 3000 грн)

Вікторія 

(Роботу придбали за 2300 грн)

Наталя

(Роботу придбали за 2100 грн)

Яна 

(Роботу придбали за 2000 грн)

Дар'я

(Роботу придбали за 1600 грн)

Анастасія 

(Роботу придбали за 2000 грн)

Юлія

(Роботу придбали за 2000 грн)

Вікторія 

(Роботу придбали за 2000 грн)

Вікторія

(Роботу придбали за 1300 грн)

Оксана

(Роботу придбали за 1500 грн)

Олена 

(Роботу придбали за 1700 грн)

Марта 

(Роботу придбали за 2200 грн)

Богдана 

(Роботу придбали за 15000 грн)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Иванов Иван

    да той х..й выкыдае чы за взяткы 500тыс.дол.издыть на гулькы пид чужы прызвыськом а вы голодранци ище ирундою займеаетесть хотя питрымка бандитив це  крыминал
  • Ols Kat

    На одной из фоток Борис Апрель

    Михаил Курдюков reply Ols Kat

    Нє, такого більше не існує. Він змінив стать і став Анною Ейпріл, вона ж - Зіанджа :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up