Жорстоке поводження з твариною: у Парпурівцях чоловік стріляв у собаку

Жорстоке поводження з твариною: у Парпурівцях чоловік стріляв у собаку
  • У Вінницькому районі поліція виявила факт жорстокого поводження з твариною та розпочала розслідування. Потерпілу тварину лікують волонтери.

Інцидент стався 25 січня. На спецлінію «102» зателефонувала волонтерка. Жінка розповіла, що виходжує собаку, яку підстрелив житель села Парпурівці. Про ситуацію їй повідомили місцеві жителі. 

Поліція з’ясовувала, що по собаці стріляв 66-річний місцевий житель з власної мисливської зброї.

Чоловіка поліцейські допитали.

Відео дня

— Чоловік виправдовувався, що пес декілька разів забігав до його господарства і душив домашню птицю. Тож в черговий раз, коли він забіг на подвір'я, власник господарства поранив тварину та відніс до водойми, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.  

Рушниця у чоловіка перебувала на законних підставах. Її у нього вилучили.

За фактом жорстокого поводження з тваринами відкрили кримінальне провадження.

Читайте також:

Один з найбільших птахів України живе в Подільському зоопарку

Бейбі-бум у зоопарку. Показали «немовлят», які народилися у новорічну ніч

Вирок за кішку об асфальт. Як судили вдівця, що зігнав злість на домашній тварині

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Aneliya Chanelka

    Аби його посадили за злочин!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up