Розбірки на Юності: з битою напали на водія та пасажира. Побитий отримав протокол за п’яне кермування

Розбірки на Юності: з битою напали на водія та пасажира. Побитий отримав протокол за п’яне кермування
Скріншот з відео
  • Відкрито кримінальне провадження, але затримань поки не було. Арештували тільки одну машину.

У facebook з’явилося відео з жорстоким побиттям водія Audi. Це сталося в ніч з 18 на 19 серпня на проспекті Юності.

У ролику бачимо, як із двох машин вискочили молодики та почали бити водія та пасажира Audi. У відео бачимо як мінімум п’ятьох, які нападали та гамселили людей. Водія продовжували бити навіть коли він лежав на асфальті. Пасажир отримав кілька ударів, потім вийшов з авто і його продовжили бити.

Поруч була ще інша автівка, водій якої поїхав із місця інциденту. Також на відео можна розгледіти биту в руках одного з нападників.

Відео дня

Відео: facebook / Roman Kowalski

Прес-офіцер патрульної поліції Віктор Постоловський розповів про учасників бійки.

— Там була Toyota, був Lexus, — каже прес-офіцер патрульної поліції Віктор Постоловський. — І витягли з автомобіля Audi.

Постоловський сказав, що водій Audi отримав також протокол за керування авто в нетверезому стані.

У прес-службі поліції області надали короткий коментар про подію. Анна Олійник тільки сказала, що наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 («Розбій»). Зараз уже арештовано один з автомобілів учасників події.

— Встановлюємо хто був за кермом, хто спричинив тілесні ушкодження, — сказала Олійник.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (49)
  • Жора

    Забыл дописать взрыв банкомата в калиновском районе. Нашли бандитов ? )))))
  • Жора

    Машины сожгли на Киевской , киевский корд повязал на Подолье людей,на Юности бьют битами. И все норм,местное мвд ничего не знает). На Подолье просто работали в форме  чтобы шума небыло. В итоге хорошо живем , мусора приезжие делают шмон а пипл хавает. ))))))
  • Жора

    На сайте 20  мин недавно один кримиинальный авторитет несколько месяцев давал рекламу новому президенту.  Теперь он смотрящий по городу. Кто не согласен,для того биты и реанимация с моргом. Мусора в доле нервным можно не суетится)))))
  • Жора

    Одного не могу понять как можно ехать в машине без монтировки. Одни битами бьют и стреляют ,а другие стоят и смотрят .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up