Втратив свідомість під час розмови. Дві жінки дивним чином обібрали чоловіка на автовокзалі

Втратив свідомість під час розмови. Дві жінки дивним чином обібрали чоловіка на автовокзалі
  • Затримали раніше судиму громадянку Молдови, підозрювану у крадіжці. Тепер розшукують її спільницю, яка допомогла обібрати чоловіка на автовокзалі.  
  • Потерпілий розповів, що під час розмови з незнайомками він втратив свідомість, а прийшовши до тями зрозумів, що його обікрали.

Оперативники Вінницького районного управління поліції затримали 51-річну раніше судиму зловмисницю, яка разом із своєю напарницею обікрали чоловіка на території вінницького автовокзалу. Наразі поліцією розшукується 33-річна спільниця зловмисниці. Про це розповіли у відділі комунікацій обласної поліції. 

— 26 березня до Відділення поліції №2 Вінницького районного управління звернувся житель міста Жмеринка з повідомленням про крадіжку, — кажуть правоохоронці. — Чоловік розповів, що приїхав до Вінниці купувати квиток на автобус та зайшов у кафе на території автовокзалу, де до нього підійшли дві жінки. Під час розмови з невідомими він втратив свідомість, а прийшовши до тями зрозумів, що його обікрали.

Чоловік заявив, що у нього поцупили мобільний телефон, гаманець з грішми в сумі 400 доларів та 2 тисячі 500 гривень. Він детально описав жінок. 

Відео дня

— Поліцейські, переглянувши камери відеоспостереження, з’ясували, що зловмисниці залишили місто на автобусі, який прямував до столиці, — кажуть у поліцейському відділі комунікацій. — В ході проведення першочергових розшукових заходів поліцейські затримали одну із підозрюваних в Київській області — 51-річну громадянку Молдови, яка мешкала у місті Києві. Наразі вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

На сайті поліцейського главку розмістити фотографію та написали, що іншу 33-річну жінку, яка неодноразово притягувалась до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, розшукують.

Обидві жінки після завершення розслідування стануть звинувачуваними в кримінальному провадженні, порушеному за частиною другою статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). За такий злочин загрожує до п'яти років позбавлення волі. 


Читайте також:

Пішов з дому і не повернувся. Розшукують Андрія Терентьєва

«Давай 3000 доларів за поганий ремонт!» Суд ув'язнив організатора злочину без права застави

У Вінниці від води «пахне» рибою. Водоканал нарікає на слабку течію річки і водорості

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Валентина Собчинская

    Потрібно показувати обличчя,щоб люди бачили і не попадались аферистам.
  • Тетяна Баглай

    Циганва!!!
  • Иван Иваныч

    Попадуть вони на свого.
  • Лора Козакова

    Це перевертні у спідниці.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up