Вінницькі поліцейські зловили 38 нелегальних мігрантів

Вінницькі поліцейські зловили 38 нелегальних мігрантів

З 27 липня 2018 року нa Вінниччині проводиться операція під назвою «Мігрaнт». Поліція шукає іноземців-правопорушників

Правоохоронці перевіряють громадські місця, вокзали, ринки, магазини, навчальні заклади, гуртожитки, готелі. Вже виявили 36   нелегальних мігрантів. Їх примусово повернуть у рідну в країну.

— На 31 правопорушника  складені адміністративні протоколи за ст. 203 КУпАП (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) та 7 протоколів за ст. 205 КУпАП (невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства), — розказують у поліції.

Крім того, у період проведення заходів слідством розпочато кримінальне провадження  за ст. 309 Кримінального кодексу України.(незаконне виробництво, виготовлення, придбання чи зберігання наркотичних засобів).

Відео дня

Наразі профзаходи на території області  по операції «Мігрант» тривають.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Задунайский Торонтуй

    == Їх примусово повернуть у рідну в країну.

    Заценил очередной перл Ольги.

    Anonymous reply Задунайский Торонтуй

    Дивно, читачів дивує "ПЕРЛИ" від Ольги Бобрусь, а от шановні редактори не звертають увагу на "ПЕРЛИ". Коли Ольга видає  матеріали інших журналістів за свій матеріал пан  Вадим Павлов ображається на зауваження. У журналістиці Ольги Бобрусь не має перлів коли матеріал "злизаний".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up