Вінничанин не зачинив двері квартири на ключ. Цим скористався грабіжник

Вінничанин не зачинив двері квартири на ключ. Цим скористався грабіжник

У п’ятницю, 29 червня 2018 року, працівники Лівобережного відділення поліції затримали 24-річного чоловіка, який пограбував вінничанина.

—  До правоохоронців звернувся 29-річний вінничанин та повідомив, що  29 червня близько 22.28 години до його помешкання через незачинені двері проник невідомий і забрав навушники «Nokia», футболку та окуляри, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Поліцейські встановили особу підозрюваного.

Під час огляду у 24–річного жителя села Якушинці Вінницького району знайшли частину привласнених речей.

Відео дня

Поліцейські перевіряють чоловіка на причетність до вчинення аналогічних злочинів. Зловмисник затриманий в процесуальному порядку.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

Читайте також:

Смертельна ДТП біля Калинівки: двоє загиблих, троє постраждалих
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    "Что такое грабёж. Отличие грабежа от кражи.

    Юридическое определение этого преступления предусмотрено в статье 186 Уголовного кодекса Украины (далее - УК Украины), согласно которой грабеж это «открытое похищение чужого имущества». Таким образом отличием грабежа от кражи является открытый характер действий виновного лица, тогда как при краже – такие действия являются тайными"

    Оцінюючи вартість краденого поліцейські  "шьють"  грабіж  замість кражі. Хоча за описом пані Ольги, ми маємо кражу. Мета..... ? Кража у таких розмірах --- адмін штраф. Відкрита кримінальна справа -- можливість збити грошей за перекваліфікацію, запропонувати визнати ще декілька краж для перекваліфікації Ст. Ще дивує час ( близько 22,28 год) , перепрошую за уточнення секунди потерпілий не помятає?

    Значна частина речей - це частина футболки та окуляри?

    Ну якось дуже схоже на казку.

    Віталік Петренко reply Anonymous

    Знову зрада? Ні! Це ще один ютуб юрист відгук написав.

    Для ютуб-фахівців у галузі права:

    Грабіж - відкрите викрадення чужого майна.

    Крадіжка - таємне викрадення чужого майна.
  • З.А.Глядач

    "до його помешкання через незачинені двері проник невідомий і забрав навушники «Nokia», футболку та окуляри"

    А мозги у нього,напевне,викрали раніше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up